Γρήγορη μετάβαση

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου από την Πρόεδρο του Επισκηνίου Μαρία Π. Μίχα

Σχετικά Θέατρα

Πηγή: www.acharnaika-nea.gr

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου προς τους εκπρόσωπους του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 8:30 μ.μ., στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου με θέματα:

Α) Παρουσίαση του Συλλογικού Τόμου  Ἀριστοφάνους Ἀχαρνῆς, τὸ  Ἔργο, ο Τόπος, οἱ Ἄνθρωποι – Έκδοση του Επισκηνίου  & Β) Ενημέρωση για την περάτωση των απαλλοτριώσεων και των επόμενων ενεργειών στο υπό αποκάλυψη – ανασκαφή  Αρχαίο Θέατρο των Αχαρνών.

Ο εκδότης και Πρόεδρος των Εθελοντών Αχαρνών και Θρακομακεδόνων κος Νίκος Σιδηρόπουλος θα συντονίσει την παρουσίαση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) στο Αρχελάου Θέατρο του Συλλογικού Τόμου Αριστοφάνους Ἀχαρνῆς, τὸ Ἔργο, ο Τόπος, οἱ Ἄνθρωποι, επιμ. Ανδρέας Μαρκαντωνάτος & Λαμπρινός Πλατυπόδης, έκδοση Επισκήνιον, Αθήνα 2021.

Ο Καθηγητής Λαμπρινός Πλατυπόδης εν συντομία θα αναφερθεί στο έργο καθώς στους Καθηγητές Πανεπιστημίου, τους Αρχαιολόγους και τους Ιστορικούς που συνεργάσθηκαν εθελοντικά για τη συγγραφή του ανωτέρω εμβληματικού για τις Αχαρνές και το Αρχαίο Θέατρο πονήματος.

Τέλος η Πρόεδρος του Επισκηνίου και εκδότης του Συλλογικού Τόμου, κα Μαρία Π. Μίχα θα ενημερώσει τους παρισταμένους για την πρόοδο των ενεργειών καθώς και των επικειμένων δράσεων του “Επισκηνίου” σχετικά με την προώθηση της αποκάλυψης – ανασκαφής του Αρχαίου Θεάτρου και την μελλοντική απόδοσή του στην κοινωνία των πολιτών.

Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ, ΜΑΡΙΑ Π. ΜΙΧΑ