Γρήγορη μετάβαση

Οι χορηγοί και οι δωρητές του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου». Το «ποιοτικό άλμα από τα τεχνικά έργα, σε έργα ζωής»

Το Πρόγραμμα  «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια βιώσιμης ανάπτυξης με επίκεντρο τα μνημεία, θα παρουσιαστεί στις 3 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Η Διαδρομή της Ηπείρου είναι ένας «ολιστικός φάκελος», που ενορχηστρώνει μια εντυπωσιακή σε κλίμακα, βάθος και ποιότητα, κοινωνική, επιστημονική και επιχειρηματική συνεργασία, η οποία εκφράζει με τρόπο αυθεντικό το δρόμο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση: βιωσιμότητα, σύνδεση με οικονομία, ανάπτυξη με πολλούς βραχίονες.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη συμβολή των παρακάτω ιδρυμάτων και επιχειρήσεων: ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα   Παύλου  & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, COSMOTE Α.ΕΒΙΚΟΣ Α.Ε, καθώς και με την ασίγαστη προσφορά των εθελοντών-μελών μας, κ.κ. Μπέττυς Χατζηνικολάου, Ελένης Ρόκκου και Γιάννη Ζηρίνη, που είναι και οι πρωτεργάτες του παραπάνω Προγράμματος.

 

eikona_filladio_xorigon

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την παραδειγματική τους προσφορά, στο ηλεκτρονικό έντυπο που ακολουθεί:

Οι χορηγοί και οι δωρητές του Προγράμματος – «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου»