Γρήγορη μετάβαση

Πιστοποίηση για πενήντα επιχειρήσεις που ανήκουν στο Cluster της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου

Σχετικά Θέατρα

Σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα που συνδέει το τοπικό επιχειρείν με την πολιτιστική κληρονομιά ενός τόπου, προχώρησαν oι επιχειρήσεις της Ηπείρου.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Ηπείρου, αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο που εμπνέεται και εργάζεται με στόχο την ανάπτυξη εστιών ποιότητας κατά μήκος της “Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων”.

Στις 27/9 αποστάλθηκαν ψηφιακά από τον Φορέα Διαχείρισης Προορισμού (DMO) της “Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θέατρων της Ηπείρου”, την Αναπτυξιακή Εταιρεία “ΉΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.”, τα  ”Σήματα” Πιστοποίησης της Διαδρομής, στις 50 πρώτες επιχειρήσεις που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία ένταξης  και αποτελούν πλέον επίσημα μέλη του cluster (δίκτυο επιχειρήσεων του Προγράμματος).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ancienttheatersofepirus.gr/business/

Επίσης, μαζί με το παραπάνω πιστοποιητικό, δόθηκε πρόσβαση στις επιχειρήσεις και στο ψηφιακό PRESS KIT της Πολιτιστικής Διαδρομής με σχετικό υλικό Μarketing της Περιφέρειας.

Το προσεχές διάστημα αναμένονται νέες δράσεις από την “ΉΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.”, ώστε κλείσει να ο 1ος κύκλος πιστοποίησης των επιχειρήσεων για το cluster  και να ανοίξει ο νέος κύκλος εγγραφών.

Το ”Dhub”, η νέα δομή – θερμοκοιτίδα του Διαζώματος, παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στον DMO και στο Cluster της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θέατρων της Ηπείρου  και συντηρεί  ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή και τη διακυβέρνησή τους.

Παρακολουθήστε μέσω των social media τα νέα της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θέατρων της Ηπείρου:

ΙNSTAGRAM: https://www.instagram.com/epirusroute

FACEBOOK: https://www.facebook.com/epirusroute