Γρήγορη μετάβαση

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: «Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ KOMOTHNHΣ»

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΕΚΕΠΠΑΚ), διοργανώνουν τη μουσική εκδήλωση με θέμα:

«Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» με τη Γαρυφαλλιά Κατσιμίγα στο πιάνο και τραγούδι και τον Παναγιώτη Ανδρονίκου στο σαξόφωνο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 20:30. Ένας κύκλος από αγαπημένα τραγούδια του Μάνου, μαζί με μια σύντομη πιανιστική συνομιλία με τους Leonard Bernstein και Federico Mompou.  

Η είσοδος είναι δωρεάν και απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr. Επίσης, κατά την είσοδο απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού  και ταυτότητας ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19 και κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου και πληροφορίες για τις οδηγίες κράτησης θέσης, εδώ.

Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα 17:00, με δωρεάν είσοδο, η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τον θίασο Μαγικές Σβούρες παρουσιάζουν για όλα τα παιδιά το αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Με αυτή την ξεχωριστή παράσταση το θέατρο θα υπερασπιστεί το όνειρο, γιατί ο Δον Κιχώτης, ο αγαπημένος ονειροπόλος ήρωας όλων μας, έρχεται για να μας δείξει ένα δρόμο καινούριο, πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο!

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες κράτησης, μπορείτε να δείτε, εδώ.