Γρήγορη μετάβαση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 10η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», στο κτίριο Παλλάς Αθηνά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, στην Κηφισιά. Η Συνάντηση ήταν μια συνδιοργάνωση του Διαζώματος με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, που είναι Εταιρικό Μέλος του Σωματείου.

Η 10η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών, με τον τίτλο «Σας Ακούμε»,  είχε στο επίκεντρό της τα 43 Εταιρικά μέλη του Σωματείου. Μέσα από έναν εναλλακτικό διάλογο ανοικτής ροής, τα Εταιρικά Μέλη του Σωματείου είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Κοινωφελούς Προσφοράς που αναπτύσσουν, να μας ταξιδέψουν στη γνωριμία και τη συνεργασία τους με το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και να μοιραστούν μαζί μας τα όνειρά τους για το μέλλον της συνεργασίας μας για την ένταξη των μνημείων της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας.

Η 10η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου, ανέδειξε το κοινό πνευματικό κεκτημένο που έχει διαμορφωθεί την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και τον επιχειρηματικό ανθό της χώρας και προσέφερε ελπίδα για το μέλλον της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα.

Θερμές ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη φιλοξενία και το catering, στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την προσφορά των αναψυκτικών – νερών, στην εταιρεία SYMBEEOSIS για τη διάθεση των βιολογικών ροφημάτων της, στην εταιρεία BUBBLE’S SYMPHONY και την εταιρεία ΤΕΜ Α.Ε., για την προσφορά του αφρώδους οίνου και στην blod.gr (Ίδρυμα Μποδοσάκη) για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Η φωτογραφική συλλογή της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

10η Συναντηση Εταιρικών Μελών