Γρήγορη μετάβαση

Οι αρχαιολογικές διαλέξεις του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το ανανεωμένο ημερολόγιο του έτους

Σχετικά Θέατρα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ. η πρώτη διάλεξη του έτους, με θέμα την ανάδειξη του Ρωμαϊκού Θεάτρου της Νικόπολης

Φέτος, οι αρχαιολογικές διαλέξεις του Σωματείου θα πραγματοποιηθούν Διαδικτυακά και θα είναι μία συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, των Εφορειών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Άρτας και Θεσπρωτίας, της εταιρείας COSMOTE και του Bodossaki Lectures on Demand – BLOD του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

To αντικείμενο των διαλέξεων θα είναι η πορεία αναστήλωσης και ανάδειξης των αρχαίων θεάτρων, που αποτελούν πόλους της «Πολιτιστικής Διαδρομής των αρχαίων θέατρων της Ηπείρου»και συγκεκριμένα των αρχαίων θεάτρων Νικόπολης, Κασσώπης, Αμβρακίας και Γιτάνων.

Οι ομιλητές θα παρουσιάζουν ζωντανά από τα Αρχαιολογικά Μουσεία Νικόπολης, Άρτας και Ηγουμενίτσας και η εικόνα τους θα διαχέεται από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε εσάς, στους φίλους του Μεγάρου και σε όλον τον κόσμο.

Δίνουμε, λοιπόν, το πρώτο μας διαδικτυακό ραντεβού την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ. για να απολαύσουμε την πρώτη διάλεξη του έτους, με θέμα την ανάδειξη του Ρωμαϊκού Θεάτρου της Νικόπολης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από το «ανανεωμένο» Ημερολόγιο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» για το έτος 2021, όπου μπορείτε να δείτε τις ακριβείς ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις και τις αρχαιολογικές διαλέξεις του έτους.