Γρήγορη μετάβαση

Ο Σταύρος Μπένος και ο Ευδόκιμος Φρέγκογλου ξεδιπλώνουν τα όνειρά τους για την Καλαμάτα

Tην Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020,  ο  Πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος  παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Ionian Channel “Ώρα Μεσσηνίας” με θέμα  το μνημόνιο συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου  «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Στόχος του μνημονίου συνεργασίας είναι ο βέλτιστος  σχεδιασμός και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ολοκληρωμένης ανάπτυξης του αστικού ή/και περιαστικού χώρου της πόλης, συμπληρωματικού με το υλοποιούμενο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α), με προοπτική είτε να ενταχθεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου 2021-2027 ή να χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά από διάφορες άλλες πηγές (π.χ. υπόλοιπα τρέχοντος ΕΣΠΑ, ίδια διαθέσιμα του Δήμου, πόρους του Π.Δ.Ε. κ.λπ.). Στόχος μεταξύ άλλων είναι να ενισχυθεί η Καλαμάτα να αξιοποιήσει και να αναδείξει όλους τους δυνητικούς της πόρους (φυσικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς), να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών και να καταστεί ακόμη περισσότερο, ελκυστικότερος τουριστικός προορισμός, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

ιονιαν

Tα όνειρά του για την πόλη της Καλαμάτας ξεδιπλώνει, επίσης, ο κ. Ευδόκιμος Φρέγκογλου  υπεύθυνος προγραμμάτων του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στη Νότια Ελληνική Τηλεόραση και στην εκπομπή Netlive.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

ed-fr

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε σχετικές ανακοινώσεις: