Γρήγορη μετάβαση

«Μια συμμαχία για έναν εθνικό σκοπό»: Πρόσκληση στην 7η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Η 7η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη με τίτλο,

 «Μια συμμαχία για έναν εθνικό σκοπό», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.

Η 7η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη με τίτλο, «Μια συμμαχία για έναν εθνικό σκοπό», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.  Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Η εκδήλωση, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί μέσα από πλατφόρμα που έχουμε εξασφαλίσει ειδικά για τις ανάγκες της, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα διεξαγωγής διαλόγου μέσω δομημένων ερωτήσεων. Κάθε μέλος, μπορεί να συμμετέχει στην εκδήλωση με τον προσωπικό σύνδεσμο που έχει λάβει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, ο οποίος τον συνδέει αυτόματα στην πλατφόρμα της 7ης Συνάντησης.

Η Συνάντηση θα διαρθρωθεί σε δύο ενότητες. Αρχικά, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος, θα παρουσιάσει τα προγράμματα που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα με την καταλυτική συμβολή των Εταιρικών Μελών του Διαζώματος. Θα ακολουθήσει, η δεύτερη ενότητα, η οποία είναι αφιερωμένη στη νεοσύστατη θερμοκοιτίδα του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», D-HUB και στη μεγάλη αποστολή του, να μεταφέρει στην «ψυχή» της πατρίδας μας δύο νέους θεσμούς: το Cluster και το DMO.  Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από έναν δυναμικό διάλογο με όλα τα Εταιρικά Μέλη. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος, Παύλος Τσίμας.

Ευχαριστούμε θερμά τα Εταιρικά μας Μέλη, «Νέα Οδός Α.Ε.» και «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», καθώς με τη δική τους στήριξη πραγματοποιείται η φετινή μας Συνάντηση.

Σας περιμένουμε σε ένα ωραίο πνευματικό ταξίδι, με στόχο την εγκαθίδρυση μιας νέας νοοτροπίας στη χώρα μας, ενός νέου πρότυπου βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Πρόγραμμα 7ης Συνάντησης Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη

λογότυπο-εταιρικα-2021