Γρήγορη μετάβαση

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση στην Αρχαία Μεσσήνη – “Tuned City”

Σχετικά Θέατρα

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση με τίτλο “Tuned City” διοργανώνει η ONASSIS ΣΤΕΓΗ σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης από την Παρασκευή 01 έως και την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018.

Για 3 ημέρες, η αρχαιοελληνική πόλη της Μεσσήνης μεταμορφώνεται σε ένα ανεξάντλητο ηχοτοπίο –μια τεράστια πλατφόρμα καλλιτεχνικής παραγωγής και παρουσιάσεων, συζητήσεων και διαμεσολάβησης της τέχνης του ήχου και της μουσικής σε δημόσιους χώρους– , και επανασυστήνεται στο κοινό.

Το Tuned City ερευνά τη σχέση ανάμεσα στον ήχο και το χώρο και παρουσιάζει καλλιτεχνικό έργο και θεωρητικές θέσεις που προέρχονται από ουσιαστικές ενασχολήσεις με τον ήχο, στο πλαίσιο αστικών και αρχιτεκτονικών καταστάσεων, με ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτότυπες προσεγγίσεις στο ρόλο του «ήχου» και της «ακρόασης».

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου μπορείτε να το δείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΣΤΕΓΗΣ ONASSIS ή να καλέσετε στο ακόλουθο τηλέφωνο: 210 900 5 800

Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Η Στέγη καλύπτει το αντίτιμο του εισιτηρίου για την είσοδο του κοινού στον αρχαιολογικό χώρο.
Για προκράτηση δελτίων εισόδου μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected]

Χρήσιμες πληροφορίες για τη διαμονή και μεταφορά προς και από την Αρχαία Μεσσήνη:

H Στέγη συνεργάζεται με το ταξιδιωτικό γραφείο Free Travel Μποχώρης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταξιδιωτικό γραφείο για πληροφορίες και κρατήσεις μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 στις 15:00 (Δε-Πα, 8:00-18:00, 210 5240140 | 6973 347778 | [email protected] )

• Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο προς και από την Αρχαία Μεσσήνη: 20 € / άτομο (για όλες τις ηλικίες). Στα λεωφορεία δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αμαξίδια ΑμεΑ .
• Τα λεωφορεία θα εκτελούν επιπλέον κυκλικές διαδρομές από τον αρχαιολογικό χώρο προς το κοντινό χωριό Μαυρομμάτι χωρίς συμπληρωματική χρέωση: Αρχαία Μεσσήνη – Μαυρομμάτι, 13:00 & 14:30 | Μαυρομμάτι – Αρχαία Μεσσήνη, 15:00 & 16:30.
• Ενοικίαση αυτοκινήτου: Το κόστος εξαρτάται από τις προδιαγραφές του συμβολαίου ενοικίασης.
• Διαμονή σε ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Μεσσήνης: Μεσσήνη (22 χλμ.), παραλία Μπούκας (30 χλμ.), Καλαμάτα (36 χλμ.) κ.α., εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα τη χρονική στιγμή του αιτήματος. Οι τιμές εξαρτώνται από τις προδιαγραφές του αιτήματος: πρωινό, ημερομηνίες, διανυκτερεύσεις.

94191d0c-6552-4bd9-9011-cce4b5f6eb2a