Γρήγορη μετάβαση

Ημερίδα: «Η Σαντορίνη που αγαπάμε και θέλουμε» – «Πώς θα οικοδομήσουμε την Πολιτιστική Διαδρομή Σαντορίνης;»

Σχετικά Θέατρα

 

Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» διοργανώνουν την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος Λ. & Ε. Μπελλώνια, ημερίδα για την παρουσίαση του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή της Σαντορίνης».

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν:

Α) η μελέτη με τίτλο «Μελέτη Βελτίωσης των συνθηκών προσβασιμότητας στους βασικούς  αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της νήσου Θήρας»,  του συγκοινωνιολόγου κ. Κωσταντίνου Ζέκκου,  (ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Ε.Π.Ε.), η οποία θα αφορά το σύνολο του νησιού, καθώς και

β) η μελέτη «Εκπόνηση MASTER PLAN της Πολιτιστικής Διαδρομής Σαντορίνης», των  κ.κ.  Νίκου Schmidt, οικονομολόγου  και Thomas Greve, αρχιτέκτονα – πολεοδόμου (MSD Consult).

Το κόστος ανάθεσης των παραπάνω μελετών έχει καλυφθεί, από τη γενναιόδωρη προσφορά και υποστήριξη του εταιρικού μέλους του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»,  AEGEAN AIRLINES και την ευγενική χορηγία της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος.

  • Το θέατρο Θήρας

Μπορείτε να δείτε σχετικές ανακοινώσεις στους παρακάτω συνδέσμους, καθώς και τις μελέτες:

Ανάθεση του έργου: «Βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας στους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της νήσου Θήρας» 

Δελτίο τύπου: υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ MASTER PLAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ»

Μελέτη Βελτίωσης των συνθηκών προσβασιμότητας στους βασικούς  αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της νήσου Θήρας (2019)

Μελέτη master plan της Πολιτιστικής Διαδρομής Σαντορίνης (2019)