Γρήγορη μετάβαση

Μια νέα δράση για το θεσμό των Εταιρικών Μελών μας!

Μια νέα δράση στο πλαίσιο του θεσμού των Εταιρικών μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», είχαμε την χαρά να απολαύσουμε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Η εταιρεία Sales Promotion Center επέλεξε να ανακοινώσει την ένταξή της στη διαζωματική οικογένεια μέσα από μια εξαιρετική εκδήλωση (awareness raising event),  που στόχο είχε την ενημέρωση και προώθηση του έργου του Διαζώματος  στο πλαίσιο της νέας και ελπιδοφόρας αυτής συνέργειάς μας, που μόλις εγκαινιάζεται.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη, ο ιδρυτής της Sales Promotion Center, κύριος Νίκος Ιμιρζιάδης καλωσόρισε το κοινό και ανακοίνωσε με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ». Ο πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος στη συνέχεια παρουσίασε τη διαδρομή και το πολυσχιδές έργο του Σωματείου, δίνοντας έμφαση στα καινοτόμα προγράμματα βιώσιμης ανάπτυξης, τις Πολιτιστικές Διαδρομές και τα Αρχαιολογικά Πάρκα που υλοποιούνται στη χώρα. Τόνισε επίσης, τον καταλυτικό ρόλο των εταιρικών μελών στην οικοδόμηση των παραπάνω προγραμμάτων. Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κύριος Πέτρος Ιμιρζιάδης, Business Development Head, που παρουσίασε το έργο της εταιρείας που επι 42 χρόνια βρίσκεται στην πρωτοπορία στον τομέα δραστηριοποίησής της και έδωσε το στίγμα της νέας συνέργειας με το ΔΙΑΖΩΜΑ, ώστε το μήνυμα και το έργο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ να μεταδοθεί σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς αποδέκτες και όλο και περισσότεροι να είναι εκείνοι που καθημερινά θα αντιλαμβάνονται την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και τη δύναμη που αυτή περικλύει.

Με τη παραπάνω πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση  του θεσμού  των Εταιρικών Μελών, δίνεται νέο περιεχόμενο στο θεσμό της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανοίγει ένας νέος «δρόμος»  για τη δραστηριοποίηση των μελών μας στο σχεδιασμό της διαζωματικής τους ταυτότητας και στον ενεργό τους ρόλο στο σωματείο.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Sales Promotion Center για την εκδήλωση αυτή και εύχεται η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για νέες δράσεις που θα συνδιαμορφώνουν χρόνο με το χρόνο το πνευματικό κεφάλαιο που όλα τα μέλη της διαζωματικής οικογένειας παράγουμε.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία Sales Promotion Center αποτελεί «σημείο αναφοράς» στο χώρο του marketing και των πωλήσεων. Από το 1978 που ιδρύθηκε η εταιρεία και δημιουργήθηκε στην Ελλάδα ο χώρος που σήμερα ονομάζεται below-the-line, οι ιδρυτές της, Νίκος και Τζίμα Ιμιρζιάδη, είχαν βασικές τους αρχές τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τα brands και τη δέσμευση για το τελικό αποτέλεσμα. Είναι η εταιρεία που για πρώτη φορά στην Ελλάδα  ξεκίνησε την παροχή πλήρως οργανωμένων και αποκλειστικά εξειδικευμένων υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων και field marketing και ηγέτης της αγοράς που κάνει πράξη την εναλλακτική σκέψη και πρακτική στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση, του κ. Φ. Κουτρουμπή εθελοντή του Διαζώματος

Δείτε ακόμη:

Το Sales Promotion Center εταιρικό μέλος στο ΔΙΑΖΩΜΑ – efsyn.gr