Με επιτυχία παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα το graphic novel “Ένας κόσµος χωρίς τέλος”
Πέτρος Θέμελης: Ενα ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο αρχαιολόγο – Οι αναζητήσεις, τα όνειρα, το έργο
Η Αρχαία Μεσσήνη στο προσκήνιο μέσα από την 7η Πανελλήνια Διημερίδα Αθλοπαιδείας
Το Μεγάλο Θέατρο της Γόρτυνας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Τρίτη 08 Απριλίου 2025, στις 19:00 – Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος – Σύνδεσμος ζωντανής αναμετάδοσης
Ο εντοπισμός και η συστηματική ανασκαφή του αρχαίου θεάτρου της Λευκάδας
Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του χειμερινού κύκλου του έτους 2018 με θέμα: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού», διοργανώνουν την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα) τη δεύτερη συζήτηση, η οποία αφορά την Πολιτιστική και Περιβαλλοντική Διαδρομή της Στερεάς Ελλάδας και έχει τίτλο «Τα μονοπάτια της ιστορίας».
Στο πλαίσιο της δεύτερης διάλεξης, η κ. Ροζίνα Κολώνια, επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων, θα μας μιλήσει, με τίτλο: «Τα αρχαία θέατρα της Στερεάς Ελλάδας. Στα βήματα του Απόλλωνα και του Διονύσου». Μετά το πέρας της ομιλίας της, οι κ.κ. Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Δρ. Αρχαιολογίας & Γιάννης Νικολόπουλος συνιδρυτής της εταιρείας “Clio Muse”, θα μας ξεναγήσουν στο «Ψηφιακό Πανόραμα της Φύσης και Πολιτισμού».
Συντονίζει ο πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Megaron Plus ή να δείτε το σχετικό βίντεο.
Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» (κα Κατερίνα Αβραμοπούλου / 210 82 54 256).