Γρήγορη μετάβαση

«Mαθήματα Πολέμου»: Μια πρωτότυπη δραματοποιημένη απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη στο Μέγαρο Μουσικής

Μια πολύ αξιόλογη παράσταση, με τίτλο «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ», παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Υποσκήνιο Β΄ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη.

Η παράσταση «Μαθήματα πολέμου» είναι μια πρωτότυπη δραματοποιημένη απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη. Το θεατρικό κείμενο, το οποίο υπογράφει ο κ. Γιάννης Λιγνάδης, αποτελεί μία συρραφή ιστορικών γεγονότων ανθολογημένων από τα πέντε πρώτα βιβλία της Ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου. Στόχος της παράστασης είναι να αναδείξει τη διαχρονική και οικουμενική ουσία της «τραγωδίας του πολέμου», τους σκοτεινούς και πολύπλοκους μηχανισμούς πίσω από το πολεμικό φαινόμενο.

Η παραπάνω παράσταση είναι μία συμπαραγωγή της Dramaticus και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η παράσταση διαρκεί 75 λεπτά και οι τιμές των εισιτηρίων είναι  10€ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι) και 15€ (γενική είσοδος).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και να διαβάσετε σχετικό δημοσίευμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

«Mαθήματα Πολέμου»: Μια πρωτότυπη δραματοποιημένη απόδοση της Ιστορίας του Θουκυδίδη στο Μέγαρο Μουσικής – huffingtonpost.gr

thoukydides-dramatikos2018