Γρήγορη μετάβαση

Κομοτηνή: Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια Ελευθερίας με θέμα: «Η Κομοτηνή και η περιοχή της: Από την αρχαιότητα έως την εγκατάσταση των προσφύγων της μικρασιατικής καταστροφής»

Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Κομοτηνής με θέμα: «Η Κομοτηνή και η περιοχή της: Από την αρχαιότητα έως την εγκατάσταση των προσφύγων της μικρασιατικής καταστροφής» διοργανώνουν ο Δήμος Κομοτηνής, η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων Θράκης 2022.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου από την Παρασκευή 6 μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Για το Συνέδριο θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας κι Εθνολογίας, την Έφορο Αρχαιοτήτων Ν. Ροδόπης και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 13.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τσανακλείου Βιβλιοθήκης.

Mπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, εδώ.

Δείτε ακόμη:

Κομοτηνή: Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια Ελευθερίας – ert.news

Διεθνές Συνέδριο για τα 100 χρόνια Ελευθερίας της Κομοτηνής (το πρόγραμμα αναλυτικά) – xanthi.news