Γρήγορη μετάβαση

Υπογραφή σύμβασης για την «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MARKETING ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

Σχετικά Θέατρα

Την Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018 υπεγράφη στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», σύμβαση για την ανάθεση του έργου  «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MARKETING ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», μεταξύ του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και της αρχαιολόγου-κειμενογράφου, κ. Κατερίνας Σέρβη.

Η σύμβαση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας  του Διαζώματος  με το Δήμο Ηρακλείου, η οποία επικυρώθηκε με την υπογραφή Μνημονίου για την εφαρμογή του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου. Το Πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος καλύπτεται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Π.Ε.Π.) 2014-2020. Στόχος του είναι η ανάδειξη της παλιάς πόλης του Ηρακλείου και του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού, καθώς και η λειτουργική σύνδεση της πόλης με τον αρχαιολογικό χώρο. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να  βελτιώσει τις συνθήκες ζωής και διακίνησης στην πόλη του Ηρακλείου και φυσικά να αναδείξει τα σημεία ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης.

Για να λειτουργήσει το παραπάνω πρόγραμμα ως μια επιτυχημένη, επώνυμη πολιτιστική-τουριστική διαδρομή, είναι ιδιαιτέρως σημαντική η ανάπτυξη του κατάλληλου, νέου αφηγήματος για το Ηράκλειο, που ως διαδικασία απαιτεί, μεταξύ άλλων, μια υψηλών προδιαγραφών δυνατότητα κειμενογράφησης (συγγραφή κειμένων, παραγωγή περιεχομένου ιστοσελίδας κ.α.).  Για το λόγο αυτό και  σε συνέχεια της ανάθεσης της μελέτης για την παροχή υπηρεσιών στον τομέα του μάρκετινγκ, το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ανέλαβε να προσφέρει στο Δήμο Ηρακλείου το έργο της εν λόγω σύμβασης. Η  κ. Κατερίνα Σέρβη ως έμπειρη κειμενογράφος θα αναλάβει την εκπαίδευση δυο στελεχών του Δήμου Ηράκλειου για διάστημα δυο μηνών, με συνολική αμοιβή  2.000,00  ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη  μεθοδολογία για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κειμένων για το marketing του Δήμου Ηρακλείου.

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ»  καλωσορίζει τη νέα συνεργασία και εύχεται το έργο της κ. Κ. Σέρβη να είναι παραγωγικό και να στηρίξει αποτελεσματικά το αξιοθαύμαστο εγχείρημα που είναι σε εξέλιξη για την ανάδειξη της ιστορικής πόλης του Ηρακλείου της Κρήτης.

Μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο της σύμβασης, εδώ.

  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης με τον πρόεδρο του Διαζώματος, κ. Στ. Μπένο και την κειμενογράφο και αρχαιολόγο, κ. Κ. Σέρβη