Γρήγορη μετάβαση

Ημερίδα στη Χαλκίδα με θέμα: «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας»

Σχετικά Θέατρα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» διοργανώνουν την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Χαλκίδας,  ημερίδα με θέμα  «Διαδρομή φύσης και πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας. Μία ταυτότητα, ένας προορισμός».

Στόχος της ημερίδας είναι να γίνει γνωστός, στο ευρύ κοινό, ο ολιστικός και οραματικός χαρακτήρας του καινοτόμου αυτού προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού που επεξεργάζονται  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Η «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας» είναι ένα σχέδιο ολοκληρωμένης αξιοποίησης του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού αποθέματος της Περιφέρειας. Τοποθετώντας τα μνημεία στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης, το  Πρόγραμμα  επιχειρεί τη σύνδεση του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού αποθέματος της Περιφέρειας με την τουριστική ανάπτυξη, μέσα από τη δημιουργία ενός πλήρους και επώνυμου προϊόντος πολιτιστικού τουρισμού.

Το σχέδιο αρθρώνεται γύρω από τη δημιουργία μιας Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Διαδρομής που αξιοποιεί τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τα αξιοθέατα της φύσης και του σύγχρονου πολιτισμού της Περιφέρειας, σε ένα ενιαίο σχήμα φυσικής και ψηφιακής ενότητας, καθώς παράλληλα παρακινεί και ενθαρρύνει τη συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Mπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση που ακολούθησε

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις στους παρακάτω συνδέσμους:

Ημερίδα στη Χαλκίδα με θέμα «Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας» -eviaportal.gr

Πρόσκληση: Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας -pste.gov.gr