Γρήγορη μετάβαση

Η Sales Promotion Center στηρίζει το θεσμό των εταιρικών μελών του Διαζωματος

Tην Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία Sales Promotion Centerμε αφορμή την ένταξή της στο θεσμό των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ». Η Sales Promotion Center αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων και αποκλειστικά εξειδικευμένων υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων και marketing.

Στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» αναγνωρίζουμε ότι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά κοιτάσματα που παράγει και δημιουργεί πλούτο και ελπίδες στη χώρα μας είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει απευθύνει πρόσκληση σε οικονομικές δυνάμεις της Ελλάδας, θεσπίζοντας τον θεσμό των Εταιρικών Μελών. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν ιδρύματα, τράπεζες και επιχειρήσεις της χώρας που συμβάλλουν στην υλοποίηση των δράσεων του Σωματείου. Στη διαζωματική μας οικογένεια ανήκουν ήδη 46 εταιρικά και περισσότερα από 1.200 τακτικά και αρωγά μέλη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία Sales Promotion Center, με στόχο τη σύνδεση των μνημείων με την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Invitation_768x678px_Final2

sales-promotion