Υποψήφιο για το Βραβείο Κοινού 2025 του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Fedora, το «Μέλισμα» της ΕΛΣ
Ο θρόνος του Ποτάμωνα: Από το αρχαίο θέατρο στη δεύτερη Ανάσταση της Μυτιλήνης
Με επιτυχία παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα το graphic novel “Ένας κόσµος χωρίς τέλος”
Πέτρος Θέμελης: Ενα ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο αρχαιολόγο – Οι αναζητήσεις, τα όνειρα, το έργο
Η Αρχαία Μεσσήνη στο προσκήνιο μέσα από την 7η Πανελλήνια Διημερίδα Αθλοπαιδείας
Τη Δευτέρα 01 και Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελετητών του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας με την Τοπική Κοινωνία, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, κ. Σταύρου Μπένου.
Την πρώτη ημέρα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας (Κτίριο Μελά, Λίμνη Ευβοίας), ενώ τη δεύτερη τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού (Δημαρχείο Ιστιαίας). Με τις δυο αυτές συναντήσεις ξεκίνησε επίσημα ο κύκλος διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και ουσιώδη στιγμή για την πρόοδο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς ο κ. Μπένος, τις δυο ημέρες «εγκατέστησε» τους μελετητές στη Βόρεια Εύβοια και με πρωταγωνιστές την τοπική κοινωνία και τους θεσμούς ξεκίνησε η δουλειά για την εκπόνηση των μελετών του Προγράμματος.
Στη διάρκεια των δυο εκδηλώσεων ακούστηκαν οι πρώτες ωραίες προτάσεις από τους παρόντες και τους θεσμούς (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμοι Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, Επιμελητήρια κ.α.).
Η διαβούλευση από εδώ και μπροστά θα είναι διαρκής και θα ακολουθεί το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.
Στιγμιότυπα από τις δυο εκδηλώσεις: