ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”
Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας
Η μαγεία και η αξία των συνεργειών: Διάλεξη του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Η αποκάλυψη του μικρού θεάτρου της Αμβρακίας
Megaron plus 2023: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Όπως ήδη γνωρίζετε, φέτος η Γενική μας Συνέλευση είναι και εκλογική, μετά την απόφαση περί αυξήσεως του αριθμού των τακτικών μελών του Δ.Σ., από 7 σε 9, που ελήφθη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια της Θ΄ Γενικής Συνέλευσης.
Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των δύο επιπλέον μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 σε αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (ΤΠΠΛ). Για τη διευκόλυνσή σας η ψηφοφορία για την ανάδειξη των 2 νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. και θα περατωθεί στις 15:30 μ.μ.
Γνωρίστε τους υποψηφίους για τα δύο νἐα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαζώματος:
Λιοσάτου Εβίνα, αίτηση υποψηφιότητας και βιογραφικό
Τσιαβός Πρόδρομος, αίτηση υποψηφιότητας και βιογραφικό
Τσολάκη Άρτεμις, αἰτηση υποψηφιότητας και βιογραφικό
Χελάς Παναγιώτης, αίτηση υποψηφιότητας και βιογραφικό