Γρήγορη μετάβαση

Εταιρικά Μέλη: Ένας θεσμός γεννιέται – o Όμιλος Sani/Ikos

Το 2016 καλωσορίσαμε στην οικογένειά μας ένα νέο εταιρικό μέλος, τον Όμιλο Sani/Ikos  με ετήσια συνδρομή ύψους 3.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα έχει συνδράμει με το ποσό των 15.000 ευρώ στον προϋπολογισμό και τις δράσεις του Διαζώματος.

Στο πλαίσιο αυτό το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και o Όμιλος Sani/Ikos έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με στόχο την σύνδεση του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής με τον τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα, μέσα από ολιστικά προγράμματα που θα ενισχύσουν την αειφόρο ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, ξεκινώντας τις δράσεις από το Sani Resort.

To ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Resort, μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, δημιουργήθηκε πριν από  50 χρόνια και  βρίσκεται στο ακρωτήρι της Σάνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε μία ιστορική περιοχή με το βυζαντινό πύργο του μετοχιού του Σταυρονικήτα. Με υπηρεσίες πέντε αστέρων, πέντε ξενοδοχεία, μία state of the art μαρίνα, και ασυναγώνιστες παροχές, το Sani Resort προσφέρει στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών μέσα σε ένα οικολογικό καταφύγιο 4.500 στρεμμάτων, με συναρπαστική φύση, γαλάζια νερά και απεριόριστη θέα, αλλά και πολιτιστικές και γαστρονομικές αναζητήσεις μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Sani Festival και το Sani Gourmet. Το πολυτελές θέρετρο, βραβευμένο ως το Καλύτερο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα για οικογένειες στον κόσμο το 2019 και το 2020 από τα World Travel Awards, καθιστά την περιοχή της Χαλκιδικής, μοναδικό προορισμό για πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες. Στόχος του είναι η φιλοξενία που τιμά τον επισκέπτη, εγκαταστάσεις που σέβονται τη φύση, η διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος για τις γενιές που έρχονται και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας. To Sani Resort έχοντας θέσει την αειφορία στο επίκεντρο του οράματός του, υλοποιεί ποικίλα προγράμματα για τα οποία έχει βραβευτεί και διακριθεί παγκοσμίως ως το Καλύτερο «Πράσινο» Ξενοδοχειακό Συγκρότημα τον κόσμο για το 2020 από τα World Travel Awards.

Οι «πράσινες» δράσεις του Ομίλου Sani/Ikos εφαρμόζονται παράλληλα και στα Ikos Resorts, μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θέρετρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα, πολυτελή κομψότητα και μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο Όμιλος διαθέτει δύο θέρετρα στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia, ένα στην Κέρκυρα, το Ikos Dassia, και ένα στην Κω, το νέο Ikos Aria.

Με επίκεντρο τη μοναδική φιλοσοφία Infinite lifestyle και πλήθος βραβείων, όπως μεταξύ άλλων, το «Best All Inclusive in the World» από το TripAdvisor, τα Ikos Resorts υιοθετούν το πρότυπο και αμιγώς ελληνικό μοντέλο Luxury All-inclusive (UAI), το οποίο προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο φιλοξενίας και αποκλειστικών προνομίων, συνδυάζοντας άψογη διαμονή με εξαιρετικές παροχές και ανεβάζοντας την υπόσχεση των διακοπών σε νέα επίπεδα πολυτέλειας, διαθέτοντας χώρους εστίασης με αστέρια Michelin, κομψά spa, υπηρεσίες εξυπηρέτησης που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη και μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων αναψυχής. Μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες των Ikos Resorts είναι η υπηρεσία Local Discovery με ένα αυτοκίνητο MΙΝΙ, η υπηρεσία 5* Ikos Deluxe Collection, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει στους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες tailor made εξυπηρέτηση, προνόμια και παροχές όπως για παράδειγμα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα αναψυχής και διασκέδασης και φυσικά, η 24ώρη υπηρεσία του Ikos Deluxe Concierge.

diazoma sani