Γρήγορη μετάβαση

Εταιρικά Μέλη: Ένας θεσμός γεννιέται – ΑΤΡΕΥΣ Ε.Π.Ε.

To 2010 ένα από τα πρώτα Εταιρικά Μέλη του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που εντάχθηκε στην οικογένειά μας, είναι ο ΑΤΡΕΥΣ Ε.Π.Ε., με ιδιοκτήτη το συνοδοιπόρο και σπουδαίο, κ. Θωμά Αλεξόπουλο.

Η Εταιρεία, με ετήσια συνδρομή, ύψους 5.000 ευρώ, μέχρι σήμερα έχει συμβάλει στον προϋπολογισμό και τις δράσεις του Σωματείου με το ποσό των 60.000 €.

Η ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1978, με αντικείμενο εργασιών την Αντιπροσωπεία – Εισαγωγή και Εμπορία Μηχανημάτων. Η Εταιρεία αποτελεί μία από τις δυναμικότερες στον ενεργειακό χώρο, με Πελάτες όλα τα Κρατικά και Ιδιωτικά Διυλιστήρια της χώρας, καθώς και σχεδόν όλες τις Εταιρείες Πετρελαιοειδών (ΕΚΟ, AVINOIL, ΕΛΙΝΟΙΛ, CYCLON, BP HELLAS, ΕΤΕΚΑ, CORAL, CORAL GAS) για αντλίες και διανομείς υγρών καυσίμων.

Από το 2012 η ΑΤΡΕΥΣ Ε.Π.Ε., ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και τις τροποποιήσεις της νομοθεσίας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης πρατηρίου μέσω πληροφοριακού συστήματος ελέγχου Εισροών – Εκροών Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων. Επίσης, τα τελευταία έτη δραστηριοποιηθεί και στον τομέα της υποστήριξης (after sales service) των πελατών της, καλύπτοντας πλήρως τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και η Εταιρεία ΑΤΡΕΥΣ Ε.Π.Ε. έχουν αναπτύξει μία βαθιά φιλία και αγάπη μέσα σε αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους. Κάθε χρόνο στην πιο όμορφη  γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, το «ΔΙΑΖΩΜΑ» λαμβάνει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο. Η εταιρεία αντί των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων δώρων προσφέρει στο Σωματείο το ποσό των 5.000 ευρώ για τις δράσεις και το έργο με στόχο να γίνουν τα μνημεία το κέντρο της ζωής, της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας.

diazoma-atreus