Γρήγορη μετάβαση

Εταιρικά Μέλη: Ένας θεσμός γεννιέται – Όμιλος QUEST

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» το 2017 καλωσόρισε τον όμιλο Quest, όπου μέσα από τις εταιρείες του συνδράμει ετησίως στα λειτουργικά έξοδα του Σωματείου με το ποσό των 5.000 ευρώ, καθώς και στην ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου.

Ο Όμιλος  Quest με σχεδόν 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, συγκαταλέγεται σήμερα στους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενους σε στέρεη οικονομική βάση Ελληνικούς Ομίλους Εταιρειών, με δραστηριότητες στην Πληροφορική,  το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και την Πράσινη Ενέργεια και παρουσία στην Ελλάδα, την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη.

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή αγορά.  Η εταιρεία, μεταξύ των άλλων, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού χώρων πολιτισμού και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στον τομέα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, και με την τεχνογνωσία που διαθέτει, υποστηρίζει το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για τη σωστή διαχείριση και παρακολούθηση των προϊόντων Πολιτιστικού Τουρισμού. Επιπλέον, συμμετέχει στο καλάθι των χορηγών που υποστηρίζουν την θερμοκοιτίδα D-HUB, παρέχοντας τις υπηρεσίες της για τη δημιουργία τεχνολογικών λύσεων  που έχουν ως στόχο την καθολική και συνεχή παρακολούθηση των προγραμμάτων.

Η συνεργασία αυτή που έχει αναπτύξει το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και Όμιλος Quest είναι καθοριστική καθώς πιστεύουμε βαθιά πως η τεχνολογία είναι το όχημα για την ανάδειξη του πολιτισμού και μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σχεδιάζονται και λειτουργούν τα προγράμματα πολιτιστικού τουρισμού.