Γρήγορη μετάβαση

Επίσκεψη στο ΔΙΑΖΩΜΑ από την παιδαγωγική Ομάδα του Erasmus+ του Γυμνασίου Ερέτριας

Σχετικά Θέατρα

Μια πολύ ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» την  Πέμπτη 11 Οκτωβρίου. Η παιδαγωγική Ομάδα του Erasmus+ του Γυμνασίου Ερέτριας, συνοδευόμενη από τη Δήμαρχο  Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, επισκέφτηκαν το «ΔΙΑΖΩΜΑ» για να φέρουν σε επαφή τους εταίρους τους με το έργο του Σωματείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ΚΑ2: «Art-Ventures in Europe: Ιn search of common roots and perspectives», που έχει στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε εκπαιδευτικούς, διευθυντές και εκπαιδευτικό προσωπικό μέσω της διαδικασίας του peer-learning (συμμετοχική μάθηση) και της ανταλλαγής καλών πρακτικών. Οι εταίροι που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικοί από τη Γερμανία – Coordinator (Theodor-Frank-Realschule Teningen), την Ιταλία (Istituto Professionale Statale per I Servizi Socio Sanitari De Lilla Bari), τη Φινλανδία (Lahdenyhteiskoulunsaatio Lahti), την Ισλανδία (Garoaskoli Garoabaer), την Ισπανία (Institut Marius Torres Lleida) και φυσικά, την Ελλάδα (Γυμνάσιο Ερέτριας).

Στη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος, παρουσίασε το όραμα και τις δράσεις του «Διαζώματος» και απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών.

Τέλος, η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Μαίρη Μπελογιάννη, παρουσίασε μέσω ειδικού βίντεο που είχε επιμεληθεί, τη νέα πλατφόρμα Generation D που φιλοξενεί τις εκπαιδευτικές δράσεις του Σωματείου.

Μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο την ευχαριστήρια επιστολή του σχολείου προς το Σωματείο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Σχετικό βίντεο από το πρόγραμμα-Γυμνάσιο Ερέτριας – Erasmus+

  • Το αρχαίο θέατρο της Ερέτριας