Γρήγορη μετάβαση

Ένα μήνυμα ενότητας από τον Ορχομενό Βοιωτίας

Σχετικά Θέατρα

Τον Ορχομενό Βοιωτίας επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας με αρμόδιους φορείς με αντικείμενο την πορεία εξέλιξης του ολιστικού προγράμματος «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού Βοιωτίας».

Η συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Ορχομενού Βοιωτίας,  όπου συζητήθηκε η εξέλιξη όλων των προγραμμάτων του Αρχαιολογικού Πάρκου. Η είδηση ωστόσο και το μήνυμα αυτής της συνάντησης είναι η συνύπαρξη στην κοινή αυτή προσπάθεια των τεσσάρων δημάρχων που υπηρέτησαν το Δήμο Ορχομενού και συγκεκριμένα της νυν Δημάρχου Ορχομενού, κ. Βούλας Καραλή και των τέως Δημάρχων, κ.κ. Λουκά Υπερήφανο, Κωνσταντίνο Ξηρογιάννη και Γιώργο Ζυγούρη.

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη στο αρχαίο θεάτρο, καθώς και από την συνάντηση εργασίας:

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση και την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (αρχαίο θεάτρο Ορχομενού Βοιωτίας):

  • Το αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας (αρχείο Διαζώματος)

Δείτε στη συνέχεια σχετικά δημοσιεύματα:

Στ. Μπένος: «Το success story του Διαζώματος είναι ο Ορχομενός» – siriosfm.gr

Σύσκεψη για το αρχαιολογικό πάρκο Ορχομενού. Περισσότερο ώριμο από ποτέ (video-photo) – tvstar.gr