Γρήγορη μετάβαση

Δελτίο τύπου: υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση του έργου «ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 υπεγράφη στα γραφεία του Σωματείου«ΔΙΑΖΩΜΑ» η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» μεταξύ του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και της μελετητικής Εταιρείας “TOPOSOPHY”.

Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του Σωματείου, ο πρόεδρος, κ. Σταύρος Μπένος και εκ μέρους της Εταιρείας, o διευθύνων σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Ψαρρός.

Η παραπάνω μελέτη ανατίθεται από το «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο πλαίσιο της οργάνωσης και υλοποίησης του προγράμματος της Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Διαδρομής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε ότι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος έχει υπογραφεί πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Σωματείου.

Για την κάλυψη του κόστους της μελέτης υπάρχει ενδιαφέρον από μια δέσμη χορηγών του Σωματείου. Η πρώτη δωρεά, ύψους 10.000 ευρώ, διατέθηκε ήδη από την Εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ», εταιρικό μέλος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης. Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους τουΣωματείου, ο πρόεδρος, κ. Σταύρος Μπένος και εκ μέρους της Εταιρείας, o διευθύνων σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Ψαρρός.