ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”
Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας
Η μαγεία και η αξία των συνεργειών: Διάλεξη του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Η αποκάλυψη του μικρού θεάτρου της Αμβρακίας
Megaron plus 2023: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Πηγή: pste.gov.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Χαλκίδα, 27-05-2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντικά έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού €974.080 εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, κατά την 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα χθες, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.
Μέσα από αυτά εξασφαλίζονται:
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε: «Η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας στην φιλόξενη πόλη της Άμφισσας, έδωσε σε εμάς και τον Περιφερειάρχη τη δυνατότητα να προσθέσουμε στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα σημαντικές παρεμβάσεις για την Π.Ε. Εύβοιας οι οποίες γεννιούνται και ωριμάζουν μέσα από τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή, από κάτω προς τα πάνω, μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και ζύμωση με τους συμπολίτες μας και τον Α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης.»
Μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου, εδώ.