Δελτίο Τύπου: Τριλογία της Αττικής – «Κυκλικές» Παρουσιάσεις – Πρώτη Συνάντηση
Δελτίο Τύπου: Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων Μνημονίου Συνεργασίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της πόλης
Ευδόκιμος Φρέγκογλου στο NaftemporikiTV: Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” – πολίτες για τα αρχαία θέατρα
ΕΡΤ – Συνδέσεις: Το σχέδιο ανασυγκρότησης της Εύβοιας από τον Σταύρο Μπένο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ», Η επίσημη παράδοση της μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού (Master Plan) για την Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας στον Πρωθυπουργό.
Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2021
Αγαπητά μας μέλη,
Φτάσαμε στην τελική ευθεία για την ΙΔ΄ (14η ) Γενική μας Συνέλευση.
Αρχικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά, εάν δεν έχετε εγγραφεί στην Συνέλευσή μας να το κάνετε άμεσα πατώντας απλά τον προσωπικό σας σύνδεσμο, από υπολογιστή, κινητό ή και τάμπλετ.
Επίσης, σας ενημερώνω ότι το κρισιμότερο σημείο της Γενικής μας Συνέλευσης είναι η διαπίστωση της απαρτίας, για αυτό σας παρακαλώ θερμά το Σάββατο 2/10 να συνδεθείτε με τον ίδιο σύνδεσμο στις 9:30 π.μ., ώστε στις 10:00 να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σας επισυνάπτω το πρόγραμμα των εργασιών της Γενικής μας Συνέλευσης.
Τελευταίες Οδηγίες προς Διαζωματικούς:
Για τη διευκόλυνσή σας επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες με εικόνες (Συν.2).
Τέλος, η κ. Κατερίνα Αβραμοπούλου και η κ. Βερενίκη Βασιλειάδη είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε (Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ»: 210 8254256).
Σας «περιμένω» με πολλή χαρά.
Φιλικά,
Σταύρος Μπένος