Γρήγορη μετάβαση

Δεύτερη Επιστολή για τη Διαδικτυακή ΙΔ΄ (14η ) Γενική Συνέλευση του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” – 2 Οκτωβρίου 2021

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπητά μας μέλη,

Φτάσαμε στην τελική ευθεία για την ΙΔ΄ (14η ) Γενική μας Συνέλευση.

Αρχικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά, εάν δεν έχετε εγγραφεί στην Συνέλευσή μας να το κάνετε άμεσα πατώντας απλά τον προσωπικό σας σύνδεσμο, από υπολογιστή, κινητό ή και τάμπλετ.

Επίσης, σας ενημερώνω ότι το κρισιμότερο σημείο της Γενικής μας Συνέλευσης είναι η διαπίστωση της απαρτίας, για αυτό σας παρακαλώ θερμά το Σάββατο 2/10 να συνδεθείτε με τον ίδιο σύνδεσμο στις 9:30 π.μ., ώστε στις 10:00 να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σας επισυνάπτω το πρόγραμμα των εργασιών της Γενικής μας Συνέλευσης.

 Τελευταίες Οδηγίες προς Διαζωματικούς:

  1. Πατήστε τον  προσωπικό σας σύνδεσμο το Σάββατο 2/10 στις 9:30 π.μ., ώστε να μεταβείτε στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.
  2. Για την έγκριση των απολογισμών της 14ης Γενικής Συνέλευσης θα πατήσετε απλά ΝΑΙ Ή ΟΧΙ για κάθε έναν ξεχωριστά, προκειμένου να εκφράσετε τη σύμφωνη ή μη γνώμη σας.
  3. Για την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» σύμφωνα με όσα προβλέπει το Άρθρο 17, μετά την προσφώνηση από το Προεδρείο της τροποποίησης του κάθε άρθρου, κάθε μέλος θα πατάει απλά ΝΑΙ ή ΟΧΙ ξεχωριστά για κάθε άρθρο, προκειμένου να εκφράσει τη σύμφωνη ή μη γνώμη του.
  4. Όποιο μέλος έχει εξουσιοδότηση θα κάνει την ίδια διαδικασία δύο φορές, μία για τον εαυτό του και μία για το άτομο που εξουσιοδοτεί.
  5. Για τον διαδικτυακό διάλογο θα μπορείτε να υποβάλετε γραπτά την ερώτησή σας και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις ερωτήσεις των άλλων και να επιλέξετε με το εικονίδιο «καρδούλα» αυτές που προτιμάτε, ώστε οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις να απαντηθούν από εμένα.

 Για τη διευκόλυνσή σας επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες με εικόνες (Συν.2).

Τέλος, η κ. Κατερίνα Αβραμοπούλου και η κ. Βερενίκη Βασιλειάδη είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε (Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ»: 210 8254256). 

Σας «περιμένω» με πολλή χαρά. 

Φιλικά,

Σταύρος Μπένος