Γρήγορη μετάβαση

Άνθισαν τα «Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας» – Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία crowdfunding του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» που ελήφθη στις 22 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία crowdfunding του Διαζώματος με τίτλο «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας».

Δυο «ποτάμια» συναντήθηκαν στη Βόρεια Εύβοια, αυτό της Κοινωνίας των Πολιτών και το άλλο της μεγάλης οικογένειας του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που με τα μέλη του (τακτικά και εταιρικά), τους χορηγούς  και φίλους του έδωσαν δύναμη στα «Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας» να ανθίσουν και πάλι.

Τα «Αγριολούλουδα» είναι το πρόγραμμα συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) που ξεκίνησε το «ΔΙΑΖΩΜΑ» τον περασμένο Ιούνιο που αφορά στην υποστήριξη υλοποίησης έργων και δράσεων που διανθίζουν το ευρύτερο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης που είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Εύβοια.

Για τη σημαντική αυτή προσπάθεια το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» συνένωσε τις δυνάμεις του με την Κοινωνία των Πολιτών και την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας, η συνεισφορά των οποίων υπήρξε συγκινητική. Αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής προσπάθειας ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό των 110.000 ευρώ για τα έργα και τις δράσεις που είχαν προβλεφθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος 40 ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Για τη συγκέντρωση του ποσού το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» διέθεσε το 50% του στόχου ενώ το υπόλοιπο 50% καλύφθηκε από την Κοινωνία των Πολιτών.

Ειδικότερα, τα έργα και οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν από «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας» αφορούν στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην παιδεία, την αγροδιατροφή και έχουν επίκεντρο το «Νέο Δάσος», που αποτελεί εξάλλου την «καρδιά» όλου του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έργα και τις δράσεις, εδώ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Εταιρικό μας Μέλος Sales Promotion Center για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος επικοινωνίας του crowdfunding,  καθώς και όλα τα Εταιρικά Μέλη και τους φίλους του Διαζώματος που συμμετείχαν στην πατριωτική αυτή προσπάθεια.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των δωρητών αλλά και τα αντισταθμίσματα που θα λάβουν, εδώ.

  • Η αφίσα που σχεδίασε η Sales Promotion Center για τις ανάγκες προβολής του Προγράμματος «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας». Πηγή έμπνευσης υπήρξε η αφίσα που δημιουργήθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών με συμμετοχή του 39ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου και του 11ου Γυμνάσιου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια».