Γρήγορη μετάβαση

«Ακούμε τους Νέους 2024» – Χριστόφορος Πετρίδης, 14 και 15 Ιουνίου 2024

Με άρωμα μεσσηνιακού οίνου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 η πρώτη συναυλία του προγράμματος «Ακούμε τους Νέους 2024»,  το ρεσιτάλ βιολιού του  καταπληκτικού Χριστόφορου Πετρίδη στη μαγευτική Agora του Costa Navarino στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μεσσηνιακού Οίνου, που διοργανώνει το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Ο ταλαντούχος Χριστόφορος γοήτευσε το κοινό με έργα Kreisler, Paganini, Κωνσταντινίδη, ενώ εντυπωσίασε με την Carmen Fantasie του Fr. Waxman, ένα από τα πιο δεξιοτεχνικά και απαιτητικά έργα του βιολιστικού ρεπερτορίου.

Ακολούθησε την επόμενη μέρα το δεύτερο ρεσιτάλ του Χριστόφορου Πετρίδη στην αίθουσα συναυλιών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Κορίνθου, το οποίο ηχογραφήθηκε με σκοπό να παρουσιαστεί από το 3ο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Η κυρία με τη Στρυχνίνη» του Χρίστου Παπαγεωργίου τη Δευτέρα 17/06 στις 13:00.  Η εκπομπή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα https://www.ertecho.gr/radio/trito/show/anazitontas-tin-kyria-me-ti-stryxnini/ondemand/713447/oanazitontas-tin-kyria-me-ti-stryxnini-me-ton-xristo-papageorgiou-17062024/

Στο πιάνο τον συνόδευσε η Πόπη Μαλαπάνη.

Ευχαριστούμε το Σωματείο Musical Movement για τη χορηγία του πιάνου.