Γρήγορη μετάβαση

8η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Διάζωμα, Στερεά Ελλάδα, 25-28 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αγαπητά μας μέλη,

Κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε την 21η Μαΐου 2015, το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» αποφάσισε ομόφωνα η 8η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας να πραγματοποιηθεί στη Στερεά Ελλάδα, το τετραήμερο από Παρασκευή 25 έως Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι εργασίες της  Γενικής Συνέλευσης θα συνδυασθούν με ένα οδοιπορικό στα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού της Στερεάς Ελλάδας με επίκεντρο τα αρχαία θέατρα. Η επιλογή της περιοχής αυτής σχετίζεται άμεσα με το σχεδιασμό του προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα αρχαία θέατρα και στα μνημεία της φύσης της Στερεάς Ελλάδας», το οποίο προετοιμάζουν την περίοδο αυτή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τα Υπουργεία Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το «ΔΙΑΖΩΜΑ». Με τον τρόπο αυτό τα μέλη του Σωματείου μας θα είναι οι πρώτοι που θα περπατήσουν στα αχνάρια αυτής της διαδρομής.

Τα μνημεία, φύσης και πολιτισμού, τα οποία θα επισκεφθούμε, αποτελούν τον πυρήνα της διαδρομής και είναι τα εξής:

1.       Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας.

2.       Αρχαιολογικό πάρκο και αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας.

3.       Αρχαίο Θέατρο στο Καβείριο της Θήβας.

4.       Αρχαίο θέατρο Χαιρώνειας.

5.       Περιοχές ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους στην Ευρυτανία.

Η βάση μας θα είναι τα Καμένα Βούρλα, όπου θα διαμείνουμε στο ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort (http://galini.mitsishotels.com/el). Ήδη έχουμε εξασφαλίσει ειδικά για τα μέλη μας μια πολύ καλή προσφορά (σε τιμές που κυμαίνονται από 60  ευρώ το μονόκλινο έως 90 ευρώ το τρίκλινο με πρωινό και 2 γεύματα) από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου,  κ. Κωνσταντίνο Μήτση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, ευχαριστούμε το Διευθυντή, κ. Ανδρέα Θεολόγου για την άψογη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά επιστολών. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, με τις οποίες θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα του τετραημέρου που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις καθώς και για όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Για να έχει, όμως, επιτυχία η διοργάνωση της Συνέλευσής μας, χρειαζόμαστε και τη δική σας συμβολή. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας παρακαλέσω, να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στη Γενική μας Συνέλευση έως 30/06, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμμετοχής σας, σας παρακαλώ θερμά να μας δηλώσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε να σας αντιπροσωπεύσει μέσω απλής έγγραφης εξουσιοδότησης.

Η γραμματέας του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», κα Κατερίνα Αβραμοπούλου, θα είναι στη διάθεση σας για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Σας περιμένω όλους.

Φιλικά,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Μπένος