Γρήγορη μετάβαση

Τρεις νέες συμβάσεις από το ΔΙΑΖΩΜΑ με το βλέμμα στο launch event της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου

Τρεις νέες συμβάσεις έργου υπέγραψε το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ τις προηγούμενες μέρες με στόχο την υποστήριξη του σπουδαίου έργου που συντελείται από την Περιφέρεια Ηπείρου εν όψει της διοργάνωσης της εναρκτήριας εκδήλωσης (launch event) του προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου»,  που έχει προγραμματιστεί  για τις 3 Νοεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα στις 17 και 18 Ιουλίου 2018 υπεγράφησαν από τον πρόεδρο του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ οι ακόλουθες τρεις συμβάσεις:

  1. «Εκτύπωση ενημερωτικού υλικού (εκδόσεων – φυλλαδίων) για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου». Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Διαζώματος και της εταιρείας Correto IKE, «Digiland» εκπροσωπούμενης από τον κ. Κωνσταντίνο Τσιρίκο, με αντικείμενο την εκτύπωση του έντυπου υλικού (φυλλαδίων και βιβλίων) που απαιτείται στο πλαίσιο ενημέρωσης και προώθησης του launch event. Η διάρκεια της σύμβασης είναι  4 μήνες από την υπογραφή της και το κόστος ανάθεσής της είναι 10,000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  2. «Παραγωγή των ενημερωτικών κειμένων για την ανάδειξη και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου». H σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Διαζώματος και της αρχαιολόγου – κειμενογράφου κ. Κατερίνας Σέρβη με αντικείμενο την παραγωγή πρωτότυπων κειμένων για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου, καθώς και για τη δημιουργία του έντυπου υλικού που απαιτείται για την προώθηση και επικοινωνία του launch event της Διαδρομής. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και το κόστος ανάθεσής της είναι 5,000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  3. «Μετάφραση των ενημερωτικών κειμένων για την ανάδειξη και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου». Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Διαζώματος και της μεταφράστριας κ. Μαρίας Χρίστου. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η επιμέλεια και μετάφραση των κειμένων για την ανάδειξη – προβολή της διαδρομής στο ευρύ κοινό και την τουριστική αγορά. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 4 μήνες από την υπογραφή της και το κόστος ανάθεσης έχει υπολογιστεί στα 1,500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Το κόστος για τα παραπάνω έργα έχει αναλάβει το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, στο πλαίσιο της γενναιόδωρης χορηγίας, που προσέφερε στο ΔΙΑΖΩΜΑ για την υποστήριξη του έργου του. Το ΔΙΑΖΩΜΑ ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα για την εμπιστοσύνη και ενίσχυση της συλλογικής αυτής προσπάθεια που συντελείται με στόχο την επιτυχή έκβαση του καινοτόμου αυτού προγράμματος.

Μπορείτε στη συνέχεια να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους των παραπάνω συμβάσεων:

Η σύμβαση Πολιτιστικής Χορηγίας

  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον πρόεδρο του Διαζώματος και τον κ. Κων. Τσιρίκο, συμμέτοχο της εταιρείας Digiland