Γρήγορη μετάβαση

3η Επιστολή για τη 15η Γενική Συνέλευση του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” | 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου | Καλαμάτα – Αρχαία Μεσσήνη – Σύνδεσμος Παρακολούθησης

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητά μας μέλη,

Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος, όπως ορίζεται στο άρθρο 14 του Καταστατικού του Σωματείου, σας προσκαλεί στις εργασίες της ΙΕ΄ Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν  από Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στην Καλαμάτα και την Αρχαία Μεσσήνη.

Το κύριο μέρος των εργασιών της Γενικής μας Συνέλευσης θα λάβει χώρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022  και ώρα 10:00 π.μ. – 14:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση του απολογισμού δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2022.
  2. Έγκριση του οικονομικού και διαχειριστικού απολογισμού από 1 Ιανουαρίου έως την 31 Αυγούστου του 2022.
  3. Έγκριση του οικονομικού και διαχειριστικού απολογισμού από 1 Ιανουαρίου έως την 31 Δεκεμβρίου του 2021.
  4. Έγκριση του προγραμματισμού δράσεων για το έτος 2023.
  5. Έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2023.
  6. Έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2021.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Άρθρο 5 του Καταστατικού μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα και διαδικτυακής συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου. Συνεπώς, όσοι δεν μπορείτε να παραστείτε με φυσική παρουσία, έχετε τη δυνατότητα απλά πατώντας τον προσωπικό σύνδεσμο που θα λάβετε ηλεκτρονικά να ψηφίσετε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες της ΙΕ΄ Γενικής Συνέλευσης διαδικτυακά.

Για να παρακολουθήσετε τις εργασίες της ΙΕ’ Γενικής Συνέλευσης, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://diazoma.onezero.gr/

Όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στη Γενική μας Συνέλευση σας παρακαλούμε θερμά να μας προτείνετε ένα άλλο μέλος, το οποίο επιθυμείτε να σας εκπροσωπήσει τόσο στη διαδικασία της διαπίστωσης της απαρτίας, όσο και στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν (Συν. 1-Εξουσιοδότηση).

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας κοινοποιούμε το τελικό πρόγραμμα των εργασιών και των ομιλιών, καθώς και των παράπλευρων εκδηλώσεων του τριημέρου μας (Συν.2 Πρόγραμμα Γενικής Συνέλευσης), καθώς και μια ενημερωτική επιστολή με όλες τις τελευταίες διοργανωτικές λεπτομέρειες (Συν.3 ενημερωτική επιστολή).

Κλείνοντας, θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι και φέτος συνεχίζουμε τη συνδιοργάνωση της Γενικής μας Συνέλευσης, στην οποία συμβάλλουμε από κοινού οι Χορηγοί του Σωματείου, τα Τακτικά του μέλη και το «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ευχαριστεί θερμά τα τακτικά μέλη του, καθώς και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για την ενεργή υποστήριξη στην επιτυχή διοργάνωση της Γενικής μας Συνέλευσης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία της συμμετοχικότητας και τον αξιακό μας πολιτισμό.

Τέλος, το γραφείο Somewhere we Know (211 4113224, 6936 806 306) και τα Στελέχη του Διαζώματος (Τηλ: 210 82 54256-7) θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.

Καλή μας αντάμωση.

Φιλικά,

Σταύρος Μπένος