Γρήγορη μετάβαση

3η επιστολή – 8η Γενική Συνέλευση Διαζώματος

Logo_Diazoma-220

Αγαπητοί μου Φίλοι,

Η Η΄ Γενική Συνέλευση του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μαζί με εσάς ένα ενδιαφέρον και πλούσιο σε εμπειρίες τετραήμερο στη Στερεά Ελλάδα.

Για τη διευκόλυνσή σας διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες προς … «ΔΙΑΖΩΜΑΤΙΚΟΥΣ»:

  • Ξεκινούμε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 08:30 π.μ. Θα σας περιμένουμε στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου (κάθετο της οδού Μπουμπουλίνας), κοντά στα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», όπου θα βρίσκονται σταθμευμένα και τα πούλμαν.
  • Τελικός προορισμός μας θα είναι το ξενοδοχείο GALINI RESORT & SPA στα Καμένα Βούρλα. Ωστόσο θα έχουμε μια στάση στο αρχαίο θέατρο της Ερέτριας και άλλη μια στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι (66o χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης).
  • Υπολογίζουμε να φθάσουμε στο ξενοδοχείο GALINI RESORT & SPA γύρω στις 2:30 μ.μ. Στην είσοδο του ξενοδοχείου θα σας περιμένουν οι εθελοντές του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», προκειμένου να παραλάβετε το σάκο με το υλικό της γενικής συνέλευσης και τη διαπίστευσή σας. Οι διαπιστεύσεις θα είναι απαραίτητες το Σάββατο το απόγευμα στο αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας και την Κυριακή το πρωί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης στο ξενοδοχείο GALINI RESORT & SPA.
  • Αμέσως μετά θα ενημερωθείτε από τη reception του ξενοδοχείου για το δωμάτιό σας. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωινό, το γεύμα και το δείπνο συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του ξενοδοχείου.
  • Υπενθυμίζουμε ότι για όσους χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο θα υπάρχει δυνατότητα μετακίνησής τους για τα τοπικά δρομολόγια με πούλμαν που διαθέτει το «ΔΙΑΖΩΜΑ».
  • Για τη διευκόλυνσή σας, αλλά και για την υποδοχή όσων έρθουν με δικά τους μέσα, η γραμματεία στην είσοδο του ξενοδοχείου θα λειτουργεί για διάστημα μισής ώρας πριν από κάθε αναχώρησή μας.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου εθελοντές του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» θα βρίσκονται κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Επίσης, τη συνέλευσή μας αγκαλιάζουν με μεγάλη χαρά εθελοντικές τοπικές ομάδες και σύλλογοι που θα μας υποδεχθούν σε κάθε αρχαιολογικό χώρο.
  • Οι ξεναγήσεις θα γίνουν από τις ομάδες των αρχαιολόγων του Υπουργείου Πολιτισμού, που φροντίζουν τα μνημεία.
  • Το νερό σε όλο το οδοιπορικό μας (πούλμαν, αρχαιολογικοί χώροι κ.λπ.).θα είναι χορηγία της εταιρίας ΒΙΚΟΣ Α.Ε., εταιρικού μέλους του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή υποστήριξή της.
  • Τέλος, έχουμε καλά νέα για τον καιρό: μη σας τρομάζουν οι καταιγίδες των τελευταίων ημερών! Όπως φαίνεται από τις προβλέψεις του μετεωρολόγου και μέλους του σωματείου μας, κ. Θοδωρή Κολυδά, ο καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Απαραίτητο αξεσουάρ (ειδικά για τις βραδινές ώρες και για το οδοιπορικό μας στο Καρπενήσι) είναι η ζακέτα και το μπουφάν.

Με πολύ μεγάλη χαρά αναμένω να ανταμώσουμε και να ζήσουμε ένα μοναδικό οδοιπορικό στα αρχαία θέατρα και τις φυσικές ομορφιές της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος

Icon_Signature_Benos

 

 

 

Σταύρος Μπένος