Γρήγορη μετάβαση

Δεύτερη συνάντηση Νέων του Διαζώματος

 

-anodiazomazosessinantiseis
Αρχαίο θέατρο Κασσώπης

Η 2η Συνάντηση Νέων του Διαζώματος – «ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ»- πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα ενδιαφέρον και πλούσιο σε εμπειρίες Κυριακάτικο Πρωινό.

H 2η Συνάντησή του «ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στον Πολυχώρο ImpactHub  ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Ψυρρή (Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 28, Αθήνα, 10554), πλησίον του Μετρό Στάση Μοναστηράκι.

«ΖΩΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» είναι το θέμα της φετινής μας συνάντησης μας, κατά την διάρκεια της οποίας θα διερευνήσουμε νέες μορφές επιχειρηματικότητας και νέα εργαλεία άντλησης πόρων, θα μιλήσουμε για νέους τόπους και νέους μετόχους στην κοινή μας προσπάθεια για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων και την ένταξή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου καθώς και για νέα μοντέλα βιώσιμης ανάπτυξης. Τέλος, εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας θα μας παρουσιάσουν τη δική τους, νεανική ματιά για τα μνημεία του τόπου μας.

 

Διαβάστε το πρόγραμμα.

Με το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει φυσική και ηλεκτρονική ξενάγηση στην περιοχή του Ψυρρή από την ομάδα της ClioMuse, μέσω της εφαρμογής ”Η Αθήνα του Παπαδιαμάντη”.

Save