Γρήγορη μετάβαση

2η Επιστολή για την 9η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Διάζωμα, Επίδαυρος και Ναύπλιο, 16-18 Σεπτεμβρίου 2016

Σχετικά Θέατρα

Αγαπητά μας μέλη,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι προετοιμασίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της 9ης Γενικής μας Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από Παρασκευή 16 έως Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Επίδαυρο και το Ναύπλιο συνεχίζονται με μεράκι και ενθουσιασμό.

Με την παρούσα επιστολή, όπως ορίζεται στο άρθρο 14 του Καταστατικού του Σωματείου, σας προσκαλούμε στις εργασίες και στις παράπλευρες εκδηλώσεις της Συνέλευσης που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 – 21:00 στο στον αρχαιολογικό χώρο του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου και θα συνεχιστούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 09:30 – 17:00 στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στο Ναύπλιο.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η φετινή μας Γενική Συνέλευση, με γενικό τίτλο «Τα μνημεία στο κέντρο της ζωής», θα έχει σύμφωνα με το καταστατικό την ακόλουθη θεματολογία:

Έγκριση του απολογισμού δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2016.
Έγκριση οικονομικού και διαχειριστικού απολογισμού έως την 31η Αυγούστου του 2016.
Έγκριση του προγραμματισμού δράσεων για το έτος 2017.
Έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2017.
Έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2015.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όπως, όμως, ήδη γνωρίζετε η 9η Γενική Συνέλευση είναι και εκλογική. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» (Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής) θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15:00-17:00 στο Ξενοδοχείο AMALIA στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου «τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Σωματείου μπορούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως, είτε να αντιπροσωπεύονται από άλλο τακτικό μέλος. Για την αντιπροσώπευση αυτή απαιτείται απλή έγγραφη εξουσιοδότηση του αντιπροσωπευόμενου. Κάθε μέλος μπορεί να εξουσιοδοτεί στη Γενική Συνέλευση ένα μόνον άλλο μέλος».

Όπως επίσης αναφέρεται στο Καταστατικό «.Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να θέσουν όλα τα τακτικά μέλη του σωματείου. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως και αποστέλλονται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ταχυδρομικά (Μπουμπουλίνας 30 / Τ.Κ.: 10682), ηλεκτρονικά ([email protected]) ή τηλεομοιοτυπικά (210/8254258) το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης».

Συνεπώς, οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 με τη αποστολή της σχετικής φόρμας υποψηφιότητας (Συν. 1)
, καθώς και ενός σύντομου βιογραφικού σημειώματος, το οποίο θα αναρτηθεί σε διακριτή θέση, στην ιστοσελίδα του Σωματείου. Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στα πλαίσια των εργασιών της 9ης Γενικής Συνέλευσης και μετά τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στο σώμα μέσω μιας πεντάλεπτης εισήγησης τις ιδέες και τις προτάσεις τους για το μέλλον του Διαζώματος.
Όσοι από εσάς θα αντιπροσωπεύετε με εξουσιοδότηση τακτικά μέλη που θα απουσιάζουν, μαζί με τη δική σας διαπίστευση θα βρείτε και μια δεύτερη, λευκού χρώματος. Συνεπώς, σε όλες τις ψηφοφορίες θα ψηφίζετε δύο φορές, τόσο για εσάς, όσο και το μέλος που θα αντιπροσωπεύετε.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ακόμα πληροφορίες, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα σας φανούν χρήσιμες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας στέλλουμε το τελικό πρόγραμμα της 9ης Γενικής μας Συνέλευσης και των εκδηλώσεων, όπως διαμορφώθηκε μετά από διαβουλεύσεις (Συν. 2).
Σας ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου εθελοντές του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» θα βρίσκονται κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από τα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» (Μπουμπουλίνας 30 / Εξάρχεια) την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. με τελικό προορισμό τα ξενοδοχεία του Ναυπλίου. Για όσους χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο θα υπάρχει δυνατότητα μετακίνησής τους για τα τοπικά δρομολόγια με πούλμαν που διαθέτει το «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Επειδή, όπως θα δείτε το πρόγραμμά μας είναι και φέτος αρκετά πλούσιο, σας παρακαλούμε θερμά να συμβάλετε στην οργανωτική επιτυχία τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο.

ΔΙΑΜΟΝΗ / ΓΕΥΜΑΤΑ / ΔΕΙΠΝΑ

Α) Για όσους διαμένουν στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» το πρωινό, γεύμα και δείπνο θα προφέρονται στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ».

Β) Για όσους διαμένουν στο Ξενοδοχείο «PARK» το πρωινό θα προσφέρεται στο ξενοδοχείο «PARK», ενώ το γεύμα και το δείπνο στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ».

Γ) Για όσους διαμένουν στο Ξενοδοχείο «REX» το πρωινό, γεύμα και δείπνο θα προσφέρονται στο ξενοδοχείο «REX».

Δ) Για όσους διαμένουν στο Ξενοδοχείο «VICTORIA» το πρωινό και το γεύμα θα προσφέρονται στο Ξενοδοχείο «VICTORIA», ενώ το δείπνο στην αυλή του διπλανού ξενοδοχείου «KING OTHON».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σας παρακαλούμε θερμά, όσοι δεν θα παρευρεθείτε στην 9η Γενική Συνέλευση να μας αποστείλετε συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα εξουσιοδότησης με το τακτικό μέλος, το οποίο επιθυμείτε να σας εκπροσωπήσει στη διαδικασία της διαπίστωσης της απαρτίας, όσο και στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν (Συν. 3)

Τέλος, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η κα Κατερίνα Αβραμοπούλου θα είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 /8254256 – 7

Σας περιμένω όλους.

Φιλικά,

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Μπένος

Πρόγραμμα 9ης Γενικής Συνέλευσης

Φόρμας Υποψηφιότητας

Φόρμα έγγραφης εξουσιοδότησης