ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ: To Μέγαρο Μουσικής στη Βόρεια Εύβοια – «Οι Γέφυρες της Μουσικής». Συνοπτικός απολογισμός
Megaron Plus: «Οι εκπλήξεις. Η αποκάλυψη και ανάδειξη του Μεγάλου Θεάτρου της Νικόπολης» – Τρίτη 18.02.2025 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Σταύρος Μπένος στην πολιτιστική εκπομπή MARTilena
Κέρκυρα: Συνάντηση Δημάρχου με τον Στ. Μπένο και το “Διάζωμα” για Φεστιβάλ Κέρκυρας και “Πόλις”
Επίσκεψη του Προέδρου του “Διαζώματος” Σταύρου Μπένου στην Ήπειρο
H εφημερίδα Θάρρος φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της άρθρο σχετικά με την επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση στην Αρχαία Μεσσήνη.
”Την Αρχαία Μεσσήνη επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, συνεχίζοντας τη διήμερη «περιοδεία» σε περιοχές της Μεσσηνίας
Στον αρχαιολογικό χώρο τον κ. Χαρίτση υποδέχθηκαν ο Καθηγητής Αρχαιολογίας κ. Πέτρος Θέμελης ο δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης, καθώς και η προϊσταμένη του τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών , της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, κα Δήμητρα Πίκουλα. ”
Παράλληλα, ανακοίνωσε, ότι ύστερα και από συναντήσεις που είχε στο Υπουργείο με τον κ. Θέμελη και συζητήσεις για ζητήματα ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου, έχει δεσμευτεί το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων για έργα που αφορούν το φωτισμό ολόκληρου του αρχαιολογικού χώρου, την περίφραξη, το στέγαστρο καθώς και για το πάρκινγκ.