Γρήγορη μετάβαση

Σώστε το αρχαίο θέατρο Μυτιλήνης

Σχετικά Θέατρα

dt-29062010-mytilinisΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 5-15 ΜΑΙΟΥ 2010 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ Τ-SHIRTS ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ 3Η ΤΑΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 4Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Ν.Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΑ ΝΑ «ΧΑΝΟΝΤΑΙ’» ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.!

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ , ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΘΕΙ

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ.