Γρήγορη μετάβαση

Συνεργασία του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με το ΣΚΑΪ

Το ΔΙΑΖΩΜΑ ανακοινώνει με χαρά ότι ξεκινάει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2011 και θα έχει ως επίκεντρο τα αρχαία θέατρα της χώρας. Σε σειρά εκπομπών που θα είναι αφιερωμένες σε κάθε θέατρο ξεχωριστά οι καλεσμένοι του ΣΚΑΙ (αρχαιολόγοι, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολίτες) θα φωτίζουν από όλες τις πλευρές τις ιδιαιτερότητες του κάθε μνημείου, τις προϋποθέσεις ανάδειξής του και τη μεγάλη προσπάθεια σύνδεσής του με την καθημερινότητα των πολιτών. Μετά την εκπομπή θα ακολουθεί , σε ημερομηνία που θα ανακοινώνεται, επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο, που θα περιλαμβάνει ξενάγηση σε συνδυασμό με δράσεις εθελοντών – πολιτών που έχουν σχέση με τη γενικότερη φροντίδα του μνημείου και του ευρύτερου αρχαιολογικού του χώρου (καθαρισμοί, φυτεύσεις κ.λ.π.).

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του κου Άρη Πορτοσάλτε ήταν προσκεκλημένος ο Πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σταύρος Μπένος, όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το ΔΙΑΖΩΜΑ χαιρετίζει αυτή τη συνεργασία και είναι έτοιμο να την υπηρετήσει με πολλή αγάπη και με το σύνολο των ανθρώπων του.