Γρήγορη μετάβαση

Συνάντηση εργασίας στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης

 

Την Πέμπτη 05 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης μια φιλική συνάντηση εργασίας, με αφορμή την έναρξη των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του μνημείου.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν οι κ.κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, Σταύρος Μπένος, πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Κωνσταντίνος Μπολέτης, αρχιτέκτων-μηχανικός και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Κώστας Ζάμπας, πολιτικός μηχανικός και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», καθώς και το συνεργείο αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, συντηρητών και τεχνιτών που εργάζεται στο μνημείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών στο μνημείο, οι οποίες επαναξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου 2016 (βλ. τη σχετική συνέντευξη τύπου για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, στο:

http://www.megalopoli.gov.gr/epikairotita/deltia-typou/i-sinenteiksi-tipou-gia-tin-enarksi-ton-ergasion-apokatastasis-sto-arxaio-theatro-megalopolis.html

Δείτε  σχετικό δημοσίευμα:

Έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης-Αρκαδικό Βήμα

Τέλος, όλοι οι αρμόδιοι φορείς αντήλλαξαν απόψεις για το έργο και δήλωσαν πρόθυμοι για μια διαρκή συνεργασία, με στόχο την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του μνημείου.

Δείτε, επίσης, φωτογραφικό υλικό:

Επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης

  • Theatre of Megalopolis (2016).
  • Theatre of Megalopolis (2016).