Γρήγορη μετάβαση

ΣΤ’ Γενική συνέλευση σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” – 4η επιστολή στα μέλη

 

Δελτίο τύπου

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητοί μου Φίλοι,

Ελπίζω να έχετε προετοιμασθεί ψυχολογικά για τη πανδαισία που θα ζήσουμε το τετραήμερο στην Ήπειρο.

Διαβάστε τώρα προσεκτικά τις οδηγίες προς … «ΔΙΑΖΩΜΑΤΙΚΟΥΣ»

  •  Τη Πέμπτη στις 09.00 το πρωί ξεκινάμε. Θα σας περιμένουμε στη οδό Βασιλέως Ηρακλείου/κάθετο της Μπουμπουλίνας, δίπλα στα γραφεία του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, όπου θα είναι παρατεταγμένα τα πούλμαν.
  •  Επειδή η διαδρομή είναι μεγάλη (περίπου 5 ώρες) θα κάνουμε μία στάση αμέσως μετά το Αντίρριο στο συγκρότημα PLAZA για καφέ.
  •  Υπολογίζουμε γύρω στις 3 το μεσημέρι να φθάσουμε στο ξενοδοχείο PREVEZA BEACH. Ακριβώς αριστερά από την είσοδο θα σας περιμένουν οι εθελοντές του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, προκειμένου να παραλάβετε το σάκο με το υλικό της γενικής συνέλευσης και τη διαπίστευσή σας. ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ιδιαίτερα στη Δωδώνη, όπου θα χρειαστεί διαπίστωση της απαρτίας. Αμέσως μετά θα ενημερωθείτε από τη reception του ξενοδοχείου για το δωμάτιό σας και θα παραλάβετε τα κουπόνια των γευμάτων που έχετε δηλώσει. Κατόπιν, θα γευματίσουμε όλοι μαζί στο χώρο του εστιατορίου. Μεσολαβεί ένα τρίωρο περίπου διάστημα ελεύθερου χρόνου και στις 7.30μμ θα μεταβούμε στο αρχαίο στάδιο της Νικόπολης, για να απολαύσουμε τη συναυλία του κουιντέτου ξύλινων πνευστών «ΑΙΟΛΟΣ» υπό το φως της πανσελήνου. Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις των επόμενων τριών ημερών τις οποίες θα προλογίσει ο μουσικοκριτικός και μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Γιώργος Μονεμβασίτης.
  •  Για όσους θα έρθετε με τα αυτοκίνητά σας, ισχύουν όλα τα παραπάνω και θα σας περιμένουν οι εθελοντές μας στην είσοδο του ξενοδοχείου κατά τις παρακάτω ώρες:
  •  Πέμπτη 19/9 (από τη στιγμή της άφιξής μας μέχρι τις 19.30)
  • Παρασκευή 20/9 (08.00-09.00 και 13.30-17.30)
  •  Σάββατο 21/9 (08.00-09.00 και 13.30-17.30)
  •  Κυριακή 22/9 (08.00 – 14.00)
  •  Για οτιδήποτε έκτακτο χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Ρουμανά, τηλ. 6973259844 και τον κ. Θοδωρή Μπένο, τηλ. 6937051927.
  • Οι ξεναγήσεις θα γίνουν από τις ομάδες των αρχαιολόγων του Υπουργείου Πολιτισμού, που φροντίζουν τα μνημεία. Για ο,τιδήποτε χρειασθείτε κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων σε κάθε πούλμαν θα υπάρχουν δύο εθελοντές του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ για να επιλύσουν «αυτομάτως» κάθε σας πρόβλημα.
  •  Τα γεύματα θα έχουν τη μορφή μπουφέ από την ονομαστή κουζίνα του PREVEZA BEACH. Το Σάββατο όμως το βράδυ, αφού γυρίσουμε από τη Δωδώνη, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Νίκος Γιαννακόπουλος προσφέρθηκε να οργανώσει ένα παραδοσιακό γλέντι με ελαφρά λαϊκά και ηπειρώτικα τραγούδια με πολύ σημαντικούς μουσικούς. Συνεπώς, το δείπνο αυτό θα σερβιριστεί στα τραπέζια και θα υπάρχει χορηγική προσφορά του υπέροχου κρασιού ΖΙΤΣΑ, από το μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Λευτέρη Γκλίναβο. Στο σημείο αυτό θέλω να σας διευκρινίσω ότι για τα υπόλοιπα γεύματα θα επιβαρυνθείτε με ό,τι πρόσθετο παραγγείλετε πέραν του φαγητού και του νερού. Το νερό θα είναι χορηγία της εταιρίας ΒΙΚΟΣ, όχι μονάχα στα γεύματα, αλλά σε όλο το οδοιπορικό μας (πούλμαν, αρχαιολογικοί χώροι κλπ).
  •  Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις χορηγούς της 6ης γενικής μας συνέλευσης, που είναι:
  •  Η εταιρία ΒΙΚΟΣ που πέρα από την προσφορά του νερού, επιχορηγεί τις εργασίες της συνέλευσής μας με το ποσό των 5.000 ευρώ
  •  Η Οινοποιία «Κτήμα Γκλίναβος Α.Ε.» του μέλους μας κ. Λευτέρη Γκλίναβου, που θα μας προσφέρει το κρασί στο δείπνο του Σαββάτου
  •  Το ξενοδοχείο PREVEZA BEACH, όπου πέρα από τις ειδικές τιμές μας προσφέρει το γλέντι του Σαββάτου και το γεύμα της Κυριακής.

Τέλος, έχουμε καλά νέα για τον καιρό. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας στέλνω για ενημέρωσή σας το βιντεάκι του μέλους μας και διαπρεπούς μετεωρολόγου κ. Θοδωρή Κολυδά. Όμως προσέξτε κάτι πολύ σοβαρό: το βράδυ μετά τις 7, η Ήπειρος δεν αστειεύεται. Όχι ελαφρό μαλλινάκι και ξεμπερδέψαμε, μπουφάν θα πάρετε μαζί σας, γιατί η θερμοκρασία πέφτει πολύ χαμηλά στην Κασσώπη και στη Δωδώνη.

Αφήστε τα όλα πίσω, πετάξτε τα όλα κι ελάτε να πετάξουμε σε στιγμές ευαίσθητες, ανθρώπινες, γι’ αυτό μεγάλες.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Μπένος

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα σε pdf.