Γρήγορη μετάβαση

Προσωπική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης

Σχετικά Θέατρα

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρεβέζης και την Εφορεία  Αρχαιοτήτων Πρεβέζης, διοργανώνουν  την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. προσωπική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης προς τιμήν των μεγάλων χορηγών του προγράμματος “crowd funding” του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης. Η ξενάγηση προβλέπεται ως αντιστάθμισμα για όσους συνέβαλαν στο πρόγραμμα με το ποσό των 1.000 ευρώ και άνω.
Παρακαλούμε θερμά την κα Φλώρα Κυριακοπούλου (Flor Kyriakopoulou), η οποία ενίσχυσε το πρόγραμμα “crowd funding” του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης με το ποσό των 1.000 ευρώ, να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» (τηλ. 210 82 54 256) για να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της ξενάγησης.
Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “DIONI” στην Πρέβεζα θα προηγηθεί κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ.  Στράτου Ιωάννου, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης και Σταύρου Μπένου, προέδρου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»,  με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος “crowd funding” του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης. Κατά τη διάρκεια αυτής το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους μεγάλους χορηγούς που συνέβαλαν στην ενίσχυση του προγράμματος “crowd funding” του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης, καθώς και να ενημερωθεί για την πορεία των μελετών του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.
Το πρόγραμμα «crowd funding» για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης υλοποιήθηκε από το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και την πλατφόρμα «act4greece» της Εθνικής Τράπεζας με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης, καθώς και των πολιτών και επιχειρήσεων της περιοχής. Χάρη στη δύναμη των πολλών συγκεντρώθηκε το ποσό των 80.500 που απαιτείται για την ανάθεση των μελετών αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.