Γρήγορη μετάβαση

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών επισκέπτεται το ΔΙΑΖΩΜΑ

Σχετικά Θέατρα

Συνάντηση γνωριμίας είχε στα γραφεία του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΗΝ Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος. Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο κ. Νικόλαος Κρημνιανιώτης, γενικός γραμματέας του δήμου, η κα Μαρία Μίχα πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών «Επισκήνιον» και η δημοσιογράφος κα Αθηνά Περάκη.Το θέμα της συνάντησης επικεντρώθηκε στην ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου των Αχαρνών με ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων στη συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών και στην πολεοδομική αναβάθμιση της πόλης με επίκεντρο το εξαιρετικό αυτό μνημείο.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν στενά με οργάνωση εκδηλώσεων και διαρκή υποκίνηση των πολιτών, για να αναδείξουν τη «ψυχή» της πόλης, το αρχαίο θέατρο των Αχαρνών.

  • Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. : Νικόλαος Κρημνιανιώτης, γενικός γραμματέας του δήμου Αχαρνών, Μαρία Μίχα πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών "ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ", ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σταύρος Μπένος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος και η δημοσιογράφος κα Αθηνά Περάκη.