Γρήγορη μετάβαση

Οι κουμπαράδες μας αποκτούν ένα νέο περιεχόμενο – Μια επιστολή – πρόταση

Στην ενότητα αυτή, πέρα από την κίνηση των καταθέσεων των πολιτών, παρέχονται πλέον πληροφορίες, που αφορούν στην περιγραφή και τον προγραμματισμό των εργασιών (π.χ. Αρχαίο Θέατρο Σικυώνος) που απαιτούνται για το κάθε θέατρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εμπλουτισμός της ενότητας υλοποιήθηκε μετά από την πρόταση που μας κατέθεσε το μέλος μας κος Ανδρέας Ρούβας.

 

Μέσα από την επιστολή του το μέλος μας κος Ανδρέας Ρούβας μας προτείνει:

Αξιότιμε Πρόεδρε του Διαζώματος

Από την πρώτη στιγμή άκουσα με ενθουσιασμό την ιδέα σας για το άνοιγμα των ηλεκτρονικών κουμπαράδων, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη των Αρχαίων Θεάτρων της πατρίδας μας. Ήταν (θα μου επιτρέψετε την έκφραση) έξυπνο να ανοίξει ένας κουμπαράς για κάθε Θέατρο χωριστά και όχι ένας για όλα μαζί. Αυτό φαντάζομαι τους καθιστά πιο ευέλικτους και πιο ανεξάρτητους στη διαχείρισή τους. Με ιδιαίτερα χαρά επίσης πληροφορούμε ότι οι κουμπαράδες αυτοί σιγά-σιγά γεμίζουν. Αυτό που δεν έγινε απόλυτα σαφές, τόσο σε μένα όσο και σε άλλους γνωστούς και φίλους που υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή, είναι πιο είναι το όριο που επιδιώκεται, ποιος είναι ο άμεσος στόχος.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τον προβληματισμό μου. Η μητέρα του πατέρα μου γεννήθηκε στη Σαντορίνη. Άρα για συναισθηματικούς λόγους θα μπορούσα να καταθέσω ένα ποσό στον κουμπαρά του Αρχαίου Θεάτρου της Θήρας. Βλέποντας τον πίνακα που υπάρχει στο Site διαπιστώνω ότι ο κουμπαράς αυτός είναι ακόμα άδειος (0,00 €), οπότε λέω μήπως είναι καλύτερα να το καταθέσω στον κουμπαρά του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνος ή στον κουμπαρά Αρχαίου Θεάτρου Αρκαδικού Ορχομενού, που είναι (ενδεχομένως) πιο κοντά στο στόχο, άρα πέραν των άλλων θα έχω και την ικανοποίηση ότι συνέβαλα στην ταχύτερη έναρξη κάποιων εργασιών σε αυτά;

Καταλαβαίνω ότι οι ανάγκες θα είναι πολλές και διαρκείς, αλλά αν είχα δίπλα στη στήλη “Ύψος κατάθεσης” και μία άλλη που να λέει το κόστος των εργασιών που έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν άμεσα σε κάθε Θέατρο, ίσως να αποφάσιζα με άλλα κριτήρια ποιον κουμπαρά θα ενισχύσω.

Με εκτίμηση
Ανδρέας Ρούβας