Γρήγορη μετάβαση

Μία επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία

Σχετικά Θέατρα

Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το ΔΙΑΖΩΜΑ. H Νίκη, ο Κωνσταντίνος, ο Νίκανδρος, και ο Στάθης, ως εκπρόσωποι των συμμαθητών τους της Γ’ τάξης του Βαρβακείου Πειραματικού Γυμνασίου μαζί με τις καθηγήτριες κ.κ. Μαρία Μπελογιάννη και Εύη Ζερβού παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σταύρο Μπένο το ποσό των 385 ευρώ πραγματοποιώντας την υπόσχεση που είχαν δώσει, να «υιοθετήσουν» το αρχαίο θέατρο Δελφών.Όμως, η προσφορά των παιδιών δεν σταματά εδώ. Η σύνδεσή τους με το αρχαίο θέατρο με επισκέψεις, εκδηλώσεις και δρώμενα θα συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην ευαισθητοποίηση και άλλων μαθητών και πολλών ακόμα πολιτών γύρω από την υπόθεση της ανάδειξης και της προστασίας των αρχαίων θεάτρων της πατρίδας μας.

Για το ΔΙΑΖΩΜΑ η πρωτοβουλία των μαθητών της Γ’ τάξης του Βαρβακείου Πειραματικού Γυμνασίου αποκτά εξαιρετική σημασία. Με τον πιο συγκινητικό και ουσιαστικό τρόπο ενσαρκώνει τους στόχους του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και δίνει φτερά, δυναμική και νόημα στο όραμά του.

Είμαστε σίγουροι πως θα ξανασυναντηθούμε κι άλλες φορές με τους μαθητές του Βαρβακείου Πειραματικού Γυμνασίου στην όμορφη προσπάθεια για την ανάδειξη του κορυφαίου μνημείου της Ελλάδας.

  • Από τα αριστερά διακρίνονται οι μαθητές Κωνσταντίνος Πολυζώης, Νίκανδρος Κεπέσης, Στάθης Αθανασόπουλος, Νίκη Γεωργακοπούλου, ο πρόεδρος του Διαζώματος κ. Σταύρος Μπένος και οι καθηγήτριες κ.κ. Μαίρη Μπελογιάννη και Εύη Ζερβού.