Γρήγορη μετάβαση

Επίσκεψη στα αρχαία θέατρα της Αργολίδας

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 ο Πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σταύρος Μπένος συνοδευόμενος από τον γραμματέα του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Βασίλη Λαμπρινουδάκη, το σκηνοθέτη και ιδρυτικό μέλος κ. Τάσο Μπουλμέτη, μαζί με το συνεργάτη κ. Δαβίδ Γαβριηλίδη επισκέφθηκαν τα αρχαία θέατρα της Αργολίδας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν μια πρώτη αναγνωριστική ματιά από τον κ. Μπουλμέτη, ο οποίος θα επιμεληθεί τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα τα περίφημα αρχαία θέατρα της Αργολίδας.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με την Έφορο κα Αννα Μπανάκα , την αρχαιολόγο κα Αλκηστη Παπαδημητρίου, τον πολιτικό μηχανικό κο Βαγγέλη Καζολιά, καθώς και τους εκπροσώπους της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της περιοχής: το δήμαρχο Ασκληπιείου κ. Χρήστο Τσακαλιάρη, το δήμαρχο Άργους κ. Βασίλη Μπούρη τον αντιδήμαρχο Άργους κ. Γιώργο Αναγνώστου και μεγάλη αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αργολίδας.

Το ΔΙΑΖΩΜΑ ευχαριστεί όλους του εκπροσώπους της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που θα συμβάλουν οικονομικά για την πραγματοποίηση του παραπάνω ντοκιμαντέρ.