Γρήγορη μετάβαση

Εκδήλωση στο Megaron Plus με θέμα: «Το θέατρο στο βασίλειο της αρχαίας Μακεδονίας»

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Megaron Plus διοργανώνουν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα) τη δεύτερη συζήτηση για το χειμερινό κύκλο του έτους 2017, με τίτλο: «Το θέατρο στην αρχαία Μακεδονία και τη Θράκη».

Η κ. Στέλλα Δρούγου, Ομότιμη Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα μας μιλήσει, με θέμα «Το θέατρο στο βασίλειο της αρχαίας Μακεδονίας». Συντονίζει ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, κ. Σταύρος Μπένος.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, θα ακολουθήσει απόσπασμα από την τραγωδία «ΒΑΚΧΕΣ» του Ευριπίδη σε ερμηνεία του σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη, κ. Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος θα μας πει και λίγα λόγια για το ανέβασμα της παραπάνω παράστασης σε σκηνοθεσία του ιδίου το καλοκαίρι του 2013 στα αρχαία θέατρα της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του Megaron Plus ή να δείτε το παρακάτω βίντεο :

Η είσοδος στην ομιλία και στο θεατρικό δρώμενο θα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με δελτία εισόδου (έναρξη διανομής δελτίων στις 5:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής).

Για ζωντανή αναμετάδοση πιέστε, εδώ.