Γρήγορη μετάβαση

2η επιστολή για την ΙΕ’ Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Αθήνα, 07 Ιουλίου 2022

Αγαπητά μας μέλη,

Αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς σας και την ανησυχία σας σχετικά με τη διεξαγωγή της ΙΕ΄(15ης) Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022, επί τη βάσει δύο πιθανών σεναρίων:

Α) σε περίπτωση φυσιολογικής ροής των γεγονότων στη χώρα μας η Γενική μας συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στην Καλαμάτα και την Αρχαία Μεσσήνη (όπως έχει ήδη αποφασιστεί).

Β) σε περίπτωση προκήρυξης πρόωρων εκλογών στη χώρα μας η Γενική μας Συνέλευση θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, εντός του Νοέμβρη ή Δεκέμβρη του 2022. Η νέα ημερομηνία θα αποφασιστεί αμέσως μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών. Φυσικά, ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης δεν θα αλλάξει και θα είναι και πάλι οι αγαπημένες μας Καλαμάτα και Αρχαία Μεσσήνη.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς η ασφάλεια και η προστασία όλων μας προέχει, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακολουθήσουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν στη χώρα μας λόγω του κορωνοϊού την περίοδο διεξαγωγής της Γενικής μας Συνέλευσης.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εκ νέου για την ακυρωτική πολιτική:

Α) σε περίπτωση πραγματοποίησης της Γενικής μας συνέλευσης στην προκαθορισμένη ημερομηνία ισχύουν τα εξής:

  • για ακυρώσεις έως τις 30 Αυγούστου υπάρχει χρέωση 30% του συνολικού ποσού.
  • για ακυρώσεις από τις 31 Αυγούστου και μέχρι την αναχώρηση για τη Γενική Συνέλευση υπάρχει χρέωση 100% του συνολικού ποσού.

 Β) σε περίπτωση διεξαγωγής της Γενικής μας Συνέλευσης σε νέα ημερομηνία, και εφ’ όσον κάποιο από τα μέλη μας δε δύναται να συμμετάσχει σε αυτή για οποιονδήποτε λόγο, θα του επιστραφεί όλο το ποσό που έχει πληρώσει.

Αντιλαμβανόμενοι, επίσης, το γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί, και προκειμένου να διευκολύνουμε όλα τα μέλη μας, διευρύναμε και το χρονικό διάστημα κατάθεσης της προκαταβολής.

Συνεπώς ο τρόπος πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

  • προκαταβολή 30% έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.
  • εξόφληση το υπόλοιπο 70% έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τη διοργάνωση της 15ης Γενικής Συνέλευσης του Διαζώματος έχει αναλάβει και φέτος το γραφείο πολιτιστικού τουρισμού,  “SOMEWHERE WE KNOW” (http://somewhereweknow.com/). Συνεπώς, σας παρακαλούμε θερμά, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, να επικοινωνήσετε με το γραφείο, προκειμένου να προχωρήσετε την κράτησή σας. Όλες οι πληρωμές και οι κρατήσεις θα γίνουν απ’ ευθείας προς το γραφείο.

Οι κ.κ. Μαρία Κοντογεώργη και Ζέτα Κουράφα, υπεύθυνες του γραφείου “SOMEWHERE WE KNOW”, (τηλ: 211 4113224, email: [email protected]), καθώς και όλοι οι άνθρωποι του Διαζώματος (τηλ: 210 82 54256-7, email: [email protected]) είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω προσωπικά ότι η φετινή μας Γενική Συνέλευση θα γίνει οπωσδήποτε εντός του 2022! Καλή μας αντάμωση λοιπόν!

Φιλικά,

Ο πρόεδρος,

Σταύρος Μπένος