Έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας του εκπαιδευτικού προγράμματος του Διαζώματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα»
Δελτίο Τύπου: Εκκίνηση εργασιών για την αποκατάσταση του Ναού των Ταξιαρχών στην Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας
Ευρεία σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για τα έργα ανάδειξης του Ιστορικού Σουλίου
Δωρεά κ. Θωμά Αλεξόπουλου στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στη μνήμη του Πέτρου Θέμελη
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η Συνάντηση του Άνω ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ με τίτλο «Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΡΩΓΩΝ ΜΕΛΩΝ»
Το Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, Εταιρικό Μέλος του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», διαθέτει την ετήσια συνδρομή του ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00 € ) ως πολιτιστική χορηγία προς το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ». Το ποσό αυτό, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που υπεγράφη την 27η Οκτωβρίου 2015, θα διατεθεί από το «ΔΙΑΖΩΜΑ» για την εκπόνηση ηλεκτρολογικής προμελέτης για τον ηλεκτροφωτισμό του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Μεσσήνης. Η μελέτη αυτή, την εκπόνηση της οποίας έχει ήδη αναθέσει το «ΔΙΑΖΩΜΑ», θα εξασφαλίσει τον ηλεκτροφωτισμό των μνημείων της Μεσσήνης, την εύρυθμη λειτουργία και τη γενικότερη ασφάλεια του αρχαιολογικού χώρου, τη φύλαξη και προστασία τόσο των ίδιων των μνημείων, όσο και των επισκεπτών του χώρου και τελικώς την ανάδειξη και προστασία του άνω αρχαιολογικού χώρου.
Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για τη διαρκή συνδρομή του στις δράσεις του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ».