ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”
Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας
Η μαγεία και η αξία των συνεργειών: Διάλεξη του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Η αποκάλυψη του μικρού θεάτρου της Αμβρακίας
Megaron plus 2023: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
ο Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» ότι σε συνεδρίασή του το ετήσιο Συμβούλιο των Επιτρόπων του Ιδρύματος εξέτασε την αίτηση που είχε υποβάλει το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για τη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα των εργασιών αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου του Ορχομενού Βοιωτίας.
Το ετήσιο Συμβούλιο των Επιτρόπων του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη εισηγήθηκε θετικά για τη καταβολή του ποσού των 70.000 ευρώ ως χορηγία, η οποία θα κατατεθεί τον Ιούλιο του 2013.
Με πολλή χαρά το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» υποδέχεται στον «κουμπαρά» (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του αρχαίου θεάτρου Ορχομενού Βοιωτίας ακόμη μια μεγάλη χορηγία.
Την παραπάνω μελέτη, όπως και τις μελέτες (τοπογραφική και αρχιτεκτονική) για τη δημιουργία του αρχαιολογικού πάρκου του Ορχομενού Βοιωτίας, έχει ήδη αναθέσει το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».
Το διοικητικό συμβούλιο του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για τη σπουδαία αυτή χορηγία, η οποία θα συμβάλλει στην αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου του Ορχομενού Βοιωτίας.