Γρήγορη μετάβαση

Τηλεμαραθώνιος για τον «κουμπαρά» (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του αρχαίου θεάτρου Καβιρείου Θήβας

Σχετικά Θέατρα

Ο τηλεμαραθώνιος συνδιοργανώνεται από το Δήμο Θηβαίων – το Σύλλογο «ΛΑΪΟΣ» – το ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας, το Σάββατο 25 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία Θήβας.

Τηλεμαραθώνιο για την οικονομική ενίσχυση του «κουμπαρά» (ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού), που έχει ανοίξει το «ΔΙΑΖΩΜΑ» – Κίνηση Πολιτών για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων – για τη συντήρηση και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου του Καβειρίου. Τον τηλεμαραθώνιο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θηβαίων και ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Λάιος».

Ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, παράλληλα με την εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ», σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας.

Tην ημέρα της εκδήλωσης σε συγκεκριμένο χώρο οι πολίτες θα μπορούν καταθέτουν την συνδρομή τους για το μνημείο, λαμβάνοντας επιτόπου την απόδειξή τους από τον ταμία ή από μέλη του συλλόγου.

Οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν σ’ αυτήν την κοινή προσπάθεια, μπορούν επίσης, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» www.diazoma.gr, στην ενότητα Υιοθετήστε ένα αρχαίο θέατρο να επιλέξουν το Αρχαίο Θέατρο Καβιρείου και την Τράπεζα, καταθέτοντας το ποσόν που επιθυμούν. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για την κίνηση του «κουμπαρά» στην ενότητα Οι κουμπαράδες έως σήμερα.
Η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια της ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2012 για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου του Καβειρίου, σε συνεργασία με την Θ΄ Ε.Π.Κ.Α και το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αυτής ανοίχτηκε ο «κουμπαράς» (ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός), προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσόν (50.000 ευρώ) που απαιτείται για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου στο Ιερό των Καβείρων και την ανάθεση της μελέτης αποκατάστασης του θεάτρου.